Tot a punt per a l’inici de sèptima fira Festast a Tortosa

Serà del 21 al 25 d’octubre i es celebrarà al Pavelló Firal de Tortosa.

Avui divendres arrenca una nova edició de la fira gastronòmica Festast i s’allargarà fins dimarts dia 25. Al llarg d’aquests dies l’espai posarà a disposició del públic més de 80 referències alimentàries agrupades en una quarantena d’estands.  És una llista extensa en la que s’inclouen  productes dels camps i de l’horta del territori, així com també menjars elaborats a la cuina, postres i pastisseria típiques i begudes.

La inauguració està prevista a les 18.30 d’avui i anirà a càrrec de l’empresari agrari i ramader de la Palma d’Ebre Jordi Ciuraneta, que va ser conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació entre el 2015 i 2016.

Un cop obert el recinte firal, als seus estands s’hi oferirà tota mena de degustacions i comptarà amb tot un seguit de demostracions culinàries amb la presència d’alguns cuiners reconeguts com Jeroni Castell, de Les Moles; Vicent Guimerà, de L’Antic Molí; Fran López, de Villa Retiro i l’ebrenc amb estrella Michelin, Rafel Muria, del restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant. La presència de cuiners amb estrella també inclou noms com els de les cuineres del restaurant Les Cols, o Pep Moreno, del restaurant Deliranto, a més de diversos cuiners de les Terres de l’Ebre.

Festast arriba amb una oferta més àmplia, amb elements lúdics que ajuden a oferir una estada més agradable als assistents, amb horaris que s’allargaran fins a les 23 h i amb una proposta més atractiva. Per a això, ha ampliat l’espai d’exposició per a ocupar tot el recinte del pavelló de Remolins.

L’entrada per al públic és gratuïta i el pavelló estarà obert per a tots els públics, però per poder participar en els tastos i degustacions caldrà comprar un tiquet en qualsevol dels dos estands que estaran habilitats per això. També es poden aconseguir mitjançant l’aplicació ‘Festast’ per a dispositius mòbils (APP).

 

Anterior
Tot llest a Móra la Nova per a la 190 edició de la Fira multisectorial
Següent
El cranc blau del Delta de l’Ebre, la saborosa espècie invasora