Tortosa celebra el Mercat d’Art Solidari de Nadal, que arriba a la seva tercera edició

El mercat va obrir les seves portes diumenge dia 11, coincidint amb l’inici de la campanya nadalenca i estarà a disposició del públic fins el 4 de gener amb un horari de 18.30 a 20.30, cada dia excepte els festius.

Un dels objectius d’aquest mercat és el foment del consum i la venda d’art durant les festes. Al mercat hi participen prop d’una quarantena d’artistes locals que mostren i ofereixen les seves obres artístiques. Tant si el preu de venda de la peça és baix o elevat, el 20% del cost total de l’obra es destinarà a tres ONG, entitats socials sense ànim de lucre: la Lliga contra el Càncer, Creu Roja i Atzavara-Arrels.

L’entitat que hi ha rere l’organització del 3r. Mercat d’Art Solidari de Tortosa és Lo Taller. El seu secretari, Ismael Borràs, ha comentat: “El mercat d’art solidari és un punt de venda alternatiu on, de cara les festes de Nadal i Reis, es pugui comprar art a un preu assequible i col·laborar a la vegada amb ONG de les nostres comarques”. Borràs també ha remarcat que “el mercat també serveix com un aparador per artistes que tenen més dificultats per exposar, els dona un espai i a la vegada els permet contribuir en causes solidàries“.

Solidaritat i actes lúdics

 

Paral·lelament a la venda de les obres d’artesania hi haurà, també, diferents actes durant els dies de Mercat. Alguns d’aquests actes han sigut un vermut, actuacions musicals, i ara la més propera és la presentació del llibre Entrecubs de l’autora Marta Viladrich, que serà demà dia 22 a les 17.30 h.

L’espai del Mercat es podrà visitar al carrer Sort, número 6 de Tortosa fins el 4 de gener.

Podeu anar seguint tots els actes d’agenda a les xarxes socials de Lo Taller.

Anterior
S’inicia un nou Pla d’Ocupació amb cinc llocs de treball per condicionar els espais naturals de la Ribera
Següent
La Terra Alta posa en valor el potencial dels productes agroalimentaris de la comarca