Segueix el cicle de projeccions “La Llum de l’Ebre” a Tortosa

La Llum de l’Ebre és una instal·lació permanent de vídeo mapping exterior, pionera a l’Estat, amb projeccions regulars durant els caps de setmana.

Es tracta d’una proposta original i totalment innovadora per conèixer la història de la ciutat de Tortosa d’una forma espectacular i impactant. A través de la projecció a la catedral, van passant diferents escenes de la història antiga de Tortosa, des de l’època romana, passant pels visigots, el regne andalusí i avançant en els episodis que han conformat la ciutat tal i com la coneixem ara, demostrant que el punt geogràfic en el que s’alça la catedral és un dels enclavaments més importants de la vida religiosa de Tortosa. A l’actualitat, la catedral, de fonaments romànics, llueix amb la seva impressionant façana barroca. Tots els edificis que hi ha hagut al llarg dels segles en aquest enclavament tornen a aixecar-se de nou gràcies a la tecnologia que es pot aplicar al mapping.

Així, “La Llum de l’Ebre” convida l’espectador a viatjar en el temps en un recorregut que no deixarà a ningú indiferent i en l’escenari de la façana de la catedral de Tortosa aniran apareixent els orígens mítics de la ciutat i alguns dels seus moments més destacats, de l’edat antiga fina al Barroc, amb múltiples efectes visuals i jocs de llums per crear un espectacle colpidor i emocionant.

Per a tots els que vulgueu assistir a aquesta cita de l’agenda cultural de Tortosa, la projecció es porta a terme cada divendres i dissabte de 22 a 22.30 i els mesos d’octubre, novembre i desembre, els divendres i dissabte a les 20.30 i 21.00.

cartell_terres_2023 Anterior
El Sustainable Tourism Day, la novetat de la setena edició del Terres Travel Festival
Següent
La Ràpita celebrarà la 7a edició d’Orígens a l’octubre

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

54 + = 60