Presentat el festival Som(Riu)Fest d’Aldover

Divendres passat va tenir lloc la roda de premsa de Som(Riu) Fest a la Platja Fluvial i Bosc de Ribera d’Aldover. Aquesta és la seu del festival, que arriba a la seva segona edició, i que es celebrarà els dies 15 i 16 de juny de 2024 a Aldover, a Baix Ebre.

Seran dos dies plens de teatre, música, dansa, DJ’s, programació infantil, tallers, xerrades, activitats a la natura, artesanies, gastronomia i diverses propostes que ens transporten a unes festes majors.

El Festival es celebrarà a la Platja Fluvial i lo Bosc de Ribera d’Aldover, un espai idíl·lic envoltat de natura i a la vora del Riu Ebre.

Som(Riu)Fest proposa 27 hores de programació aquest cap de setmana

Aquest any, com a novetat, hi haurà un espai d’exposició i creació comunitària ‘Lo Roglet’. I i l’Espai Aiguaneix. un espai de joc infantil, a més dels diversos escenaris i espais  d’exhibició d’obres. L’Espai Regadiu d’artesanies, i l’Espai Esgambi de gastronomia.

Les entrades anticipades es poden aconseguir a través de la plataforma Ebreticket fins aquest divendres a les 23:59h. Tota la informació de la  programació i del festival es pot trobar a la pàgina web (somriufest.cat) i a les xarxes socials oficials.

Un cap de setmana per a celebrar l’essència ebrenca, tot donant tret de sortida a l’estiu i audint de cultura i gastronomia de quilòmetre zero.

Propostes per a tots els gustos i públics

Som(Riu)Fest és el festival cultural que aplega propostes en dues línies de programació diferenciades.

A banda d’això hi ha l’itinerari Sediments, amb peces de cultura popular, i per l’altra, l’itinerari Afluents, amb peces de cultura contemporània i emergent.

Així, a banda, Som(Riu)Fest integra els components de la cultura ebrenca sota el paraigua d’una proposta de marca ben potent, amb gastronomia i artesanies. Aquestes estan ubicades a l’Espai Egambi i l’Espai Regadiu.

El programa està integrat per espectacles, tallers, xerrades, propostes gastronòmiques, i tot a la platja fluvial de l’Ebre, a Aldover. Aquesta serà la segona edició del festival, i s’encara amb molta il·lusió després de l’èxit de l’edició de l’any passat.

Anterior
La Fira de la Cirera de Paüls, la celebració de la primavera
Següent
Els patis del Poble Nou obren les seves portes amb sis espectacles