MónNatura reinicia la seva activitat amb moltes noves propostes

Aquest dissabte 18 de febrer comença una nova temporada a MónNatura Delta de l’Ebre. Ho fa amb moltes novetats pensades perquè les persones amants de la natura, gaudeixin al màxim del ric i divers espai natural del Delta de l’Ebre.

D’entre totes les activitatats programades destaquen les visites a les seves instal·lacions, que es poden fer els caps de setmana, ponts i festius. En general estan adreçades a tota la familia, però destaca sobretot la “Visita dels menuts”, durant la qual descobriran aquells racons amagats del Delta i aprofudiran en el coneixement de les aus que habiten en aquest espai natural protegit.

També és molt interessant l’anomenada “Visita dels flamencs” que permet conèixer a Fons aquests ocells emblemàtics del Delta.

Una altra activitat molt atractiva és la visita a la pesquera de la Tancada i la confraria de pescadors de Sant Pere, on els visitants coneixeran de primera mà la feina dels pescadors que hi viuen i podran observar el peix que capturen amb les arts de pesca centenàries.

Una invitación per conèixer el Delta de l’Ebre de primera mà

MónNatura Delta és un centre que té com a objectiu principal la divulgació de la riquesa cultural i natural del Delta de l’Ebre mentre tota la família pot gaudir d’activitats didàctiques i lúdiques organitzades per MónNatura. Pots fer una visita guiada pel centre perquè grans i petits passin una estona divertida i educativa.

MónNatura Delta de l’Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. La Fundació ha recuperat els terrenys de les antigues salines de La Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees, posant de relleu el seu valor mediambiental mitjançant un centre d’interpretació i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que permeten conèixer de prop el valor de aquesta àrea de llacunes. La sal, la pesca tradicional i l’observació d’aus són els tres grans fils conductors que mouen i condueixen MónNatura Delta de l’Ebre, format per un conjunt d’espais que valoren aquest territori i la biodiversitat que l’envolta.

Podeu consultar l’Agenda amb totes les activitats, els horaris i preus en aquest enllaç.

Anterior
Tortosa segueix tots els actes típics d’aquestes dates: el Dijous Llarder, la rua de Carnaval i l’enterrament de la sardina
Següent
La Sardina, la protagonista del dia