Lo Riu Sona presenta el seu programa per encetar l’estiu a Amposta

Stay Homas, Figa Flawas, La Fúmiga o Xeic formen part del cartell del festival Lo Riu Sona, que tindrà lloc el 8 de juny.

L’estiu s’inaugura a Amposta amb Lo Riu Sona. És el festival de música en català, que el pròxim 8 de juny portarà a Amposta una desena d’artistes a l’espai 1 d’octubre. 

Stay Homas, Figa Flawas, La Fúmiga, Ginestà, Jim, Mariona Escoda, La cosina, Xeic, Meli Perea i Miquel del Roig configuren un festival que comptarà amb dos escenaris. També amb una jornada de música sense interrupcions en la seva sisena edició. L’espai s’obrirà a les 17h i els concerts s’iniciaran a les 18h.

Música i molt més

Cal recordar que al recinte de concerts també es podrà gaudir d’una zona amb food trucks, bar i un espai gratuït per a autocaravanes i vehicles càmper. A banda, Lo Riu Sona comptarà amb un Punt Lila amb personal format en el protocol d’actuació per abordar casos d’agressions o violència sexual.

Així, les entrades anticipades ja estan a la venda a un preu de 20 euros a CodeTickets. D’altra banda, els joves que estiguin registrats a Cultura Jove poden disposar de la seva entrada per 12 euros, alhora que es pot comprar l’entrada amb el Bo Cultural.

Lo Riu Sona Festival l’organitza Produccions Submarines i Arts Managgers amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, Imagina Ràdio i el suport de Generalitat de Catalunya.

 Un festival ar

Aquesta és la novena edició del festival ampostí de referència, que enceta l’estiu amb música, moltes atraccions i encomana ganes de passar-ho bé. Amb un cartell de primera fila, a més, la ciutat també té obertes les seves portes perquè tothom que ho vulgui pugui passar uns dies vivint aquesta experiència cultural i lúdica.

Anterior
Òmnium Terres de l’Ebre entrega els premis Tastets i Especials 2024 a Jesús
Següent
L’exposició “Art Primer. Artistes de la prehistòria” proposa un viatge als orígens de l’art a Catalunya