Les coves Meravelles i el llagut de Benifallet reben prop de 38.000 visitants durant 2022

L’Ajuntament reprèn les visites a l’espai geològic subterrani aquest pròxim dissabte

Les coves Meravelles i el llagut de Benifallet van sumar 37.788 visitants durant el 2022 passat, segons les dades fetes públiques per l’oficina de turisme municipal de la població.

Mantenint la tendència dels últims anys, la majoria de visitants, més d’un 70%, són d’origen estatal i durant les visites es produeixen, sobretot, el cap de setmana.

En canvi, els turistes que venen de l’estranger prefereixen realitzar les visites entre setmana i preferiblement en èpoques de l’any menys freqüentades.

Això ha portat a limitar el tancament de l’espai arqueològic i espeleològic durant un únic mes a l’any per, d’aquesta manera, preparar la nova temporada. Justament dissabte passat es va reprendre la temprada de visites a les coves.

Amb l’objectiu de donar resposta als visitants d’aquests mesos de menor afluència i amb voluntat de desestacionalitzar l’activitat, l’oficina de turisme de Benifallet obrirà de 10h a 18h. des d’aquest mes de gener i incorpora una tècnica en turisme. El llagut, per al seva banda, es tornarà a posar en marxa al mes de març, quan la bonança climatològica afavoreixen la navegació d’aquesta nau.

 

Anterior
Més d’un centenar de persones reclamen l’aprovació del pla de protecció del Delta tres anys després del temporal Glòria
Següent
Flix acull la I Regata de la Lliga Catalana de Batel i el VII Descens del Meandre