L’Ampolla celebrarà una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

El dissabte 6 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra, que se celebraran fins al 21 de maig. Enguany, s’hi ha adherit 15 restaurants: Bama Restaurant – Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Taperia Lo Típic, Perales, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Salazar’s i Sol.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals podran degustar plats com arròs melós d’ostra i ortigues de mar, ceviche d’ostra, croquetes d’ostra del Delta, ostra a la garnatxa amb gel de fruits vermells, carpaccio de tonyina vermella fumada amb vinagreta d’ostra i fruita de la passió, esqueixada d’ostra del Delta amb paté d’oliva i anxoves i bunyols d’ostra. Els preus dels menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros.

Organitzat per l’Ajuntament de l’Ampolla, la festa s’iniciarà a les 11 hores i les persones assistents podran gaudir de música en viu. A més a més, hi haurà un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra d’aquest any exposaran algun dels plats d’ostra cuinada dels menús que oferiran.

Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d’ostres del Delta de l’Ebre entre totes les persones assistents a l’esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.

Els tiquets, que valdran 7 euros, es podran adquirir directament a la festa i inclouen la degustació de cinc ostres crues acompanyades d’una copa de cava i un barret.

Consulta els menús de les XXXII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra.

 

Anterior
La CAL homenatjarà Joan Brossa i els combatents de la Lleva del Biberó en l’Acte Central del Correllengua a Corbera d’Ebre
Següent
La tonyina roja agafa el protagonisme gastronòmic a l’Ametlla de Mar