Festivalet a la Vora de l’Ebre

Flix Acull un Festival de Cultura Infantil el 30 de setembre

L’Associació de Dones de Flix i l’Ajuntament de la localitat, amb l’objectiu de fomentar la cultura catalana entre el públic infantil, han unit esforços per organitzar el Festivalet a la Vora de l’Ebre, un festival de cultura infantil que tindrà lloc durant tot el dia del 30 de setembre a Flix.

El Festivalet a la Vora de l’Ebre té com a missió principal apropar la cultura catalana popular a un públic infantil cada cop més influenciat per les noves tecnologies. A través d’activitats lúdiques i educatives, el festival busca estimular l’interès dels més joves en les tradicions i  valors de la cultura local.

Un dels objectius clau del Festivalet és aconseguir una major visibilitat territorial, promovent la participació de les comarques veïnes en aquesta jornada multicultural .

Això contribuirà a trencar barreres geogràfiques i a establir llaços entre les diferents comunitats, reforçant la cohesió social i la diversitat cultural de la zona.

A més, el festival promou mitjançant les arts escèniques l’habilitat de gestió de les emocions i sentiments entre els participants . A través de representacions artístiques, els infants tindran l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats emocionals i de comunicació de manera lúdica i creativa.

Aquest festival de cultura infantil no només proporciona un espai d’entreteniment per als més petits, sinó que també té com a objectiu educar-los en valors d’igualtat de gènere, promoure la creativitat i l’aprenentatge a través de l’art i les activitats culturals.

Així, el Festivalet contribueix a la construcció d’una societat més justa, igualitària i inclusiva des del món de la infància.

Anterior
La sèrie sud-africana “The neverending Tourists” guanya el Gran Premi del Terres Travel Festival
Següent
El NEO Fest celebra la seva quarta edició a Xerta

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

23 + = 27