Festival familiar per Setmana Santa al Pla dels Catalans

Masia Pla dels Catalans serà el promotor i organitzador del festival DeltaVan, que es durà a terme els dies 6, 7, 8, 9 i 10 d’abril del 2023, al seu recinte. Aquest festival constarà d’un gran programa d’activitats i esdeveniments perquè petits i adults puguin gaudir amb amics i família d’una sublim Setmana Santa.

El festival proporcionarà, a tots els visitants i veïns de les TTEE que es quedin al territori durant aquestes dates, tot un programa d’activitats, jocs i espectacles per esplaiar-se amb família i amics. D’entre d’altres, podem destacar activitats com bicicletada a la torre de l’Ermita, excursions per muntanyetes, activitats monitoritzades, concerts, zona infantil de grans dimensions, activitats de granja, food-trucks, circ infantil, mini disco o cates de vins, cervesa i sangría.

Per als més fanàtics del món càmper també es disposa d’un espai especialment per a ells, on podran tenir la seva furgoneta, tenda de campanya o caravana, i on les mascotes o animals de companyia serán benvinguts. La zona disposa de punts de llum, aigua, dutxes i buidatge d’aigües grises. I a banda de totes les activitats ofertes al festival, també tindran accés a activitats exclusives com concurs de paelles, vermouth musical o calçotada popular.

L’activitat estrella del festival es realitzarà el dia 8 d’abril, on es sortejarà una Furgoneta Nissan Vanette camperitzada. Es podrà participar al sorteig de forma totalment gratuïta desde instagram i seguint els passos que hi ha al nostre perfil de @deltavan_.

El programa al complet amb les activitats que hi haurà cada dia i les entrades i extres están a la venta a la web de https://deltavanfest.com en cas de voler més informació complementaria, es pot trucar al 977450003 o enviar un WhatsApp al +34 675 40 57 11.

 

Anterior
Bòreas’, d’en Tines (Toni Martínez i Farré), nova cita al Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera
Següent
Es presenten les Jornades Gastronòmiques de la Closca i de l’Ostra Arrissada del Delta, a Deltebre