Fangofest, el cinema de terror i gore de les Terres de l’Ebre

Els amants del cinema de gènere de terror i gore (conegut popularment com a cinema de sang i fetge), tenen una cita imperdible a les Terres de l’Ebre en forma del festival que es centra en aquest gènere, anomenat FangoFest.

Aquesta setmana el Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore, FangoFest, ha rebut el Premi Amposta 2022, reconeixent la seva trajectòria i capacitat de divulgació d’aquest tipus de cintes al llarg de 14 edicions.

El jurat, integrat pels mitjans de comunicació amb presència física a la ciutat d’Amposta, ha decidit atorgar-li el guardó al festival organitzat per la productora de cinema independent d’Amposta, l’Associació Kutrefacto Films.

El FangoFest va nàixer l’any 2010 de la mà de l’Associació Kutrefacto, un “grup d’amics”, com diu el seu impulsor Jacint Espuny, que feia anys que anaven al Festival de Sitges. Aquest macro-festival de Sitges, de renom internacional, va servir com a referent per inspirar la creació de Fangofest. Al llarg de les edicions d’aquest festival ha crescut en dies de projecció, però també en activitats paral·leles i sobretot, en assistents. L’edició d’enguany de Fangofest s’ha allargat des del 7 a l’11 de setembre i ha projectat 147 curts i 12 pel·lícules, amb una assistència d’unes 1.500 persones.

Anterior
La Sénia acollirà una jornada per recuperar balls i jocs tradicionals
Festa-de-la-Sega-lAmpolla-2023 Següent
Festa de la sega i XXIV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

59 + = 67