24maigTot el dia26Toca'm Festival de piano(Tot el dia) Població:Tortosa

tocam

Detalls de l'esdeveniment

3a Edició del Festival de piano Toca'm El cap de setmana del 24, 25 i 26 de maig Tortosa vibrarà de nou! Vine i forma part de la cultura musical actual, viu les emocions del directe i acosta’t als pianos que tindrem reservats per a tu. Més informació

Toca’m vol ser un reclam turístic per a la gent de les Terres de l’Ebre i d’arreu de l’Estat, un atractiu per a qui vulgui conèixer la ciutat i alhora vulgui gaudir de bona música.
és un projecte innovador, original i únic a Catalunya ideat pels pianistes Manel Miró i Maria Lombarte. Un festival que posa el piano com a eix central amb tots els seus vessants i amb músiques d’estils diferents: clàssica, contemporània, flamenc, pop, jazz… El piano al carrer, a les places, el piano i la seva música a l’abast de tothom, per poder tocar-lo i gaudir de la mà de músics professionals i grans pianistes del país. Un festival que porta la música i la cultura a tothom per a poder-les viure i sentir durant tres dies, del 24 al 26 de maig, a Tortosa.

Portem el piano al carrer

A banda d’oferir els pianos a tothom qui els vulgui tocar, el Toca’m convida músics i artistes de renom del territori i d’arreu de l’Estat a actuar en diferents espais del festival. Els concerts seran gratuïts, es faran durant tot el dia, matí tarda i nit, en diferents horaris i ubicacions.

El Toca’m té una part social a través de la qual aproparà el piano als sectors més vulnerables, com són els hospitals i residències geriàtriques de la ciutat.

Toca’m és un projecte innovador, original i únic. Actualment, no tenim cap altre festival a Catalunya que posi el piano com a eix central, el piano amb tots els seus vessants i amb músiques d’estils diferents. El piano al carrer, a les places, el piano i la seva música a l’abast de tothom, per poder tocar-lo i gaudir-ne de la mà de músics professionals i grans pianistes del nostre país. Un festival que porta la música i la cultura a tothom, per a poder-les viure i sentir durant tres dies aquí, a les Terres de l’Ebre, a Tortosa.
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

maig 24 (Divendres) - 26 (Diumenge)