19abrTot el dia28Setmanes culturals 2024(Tot el dia) Població:L'Ampolla

Detalls de l'esdeveniment

Setmanes Culturals 2024: La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ampolla ha preparat un programa d’activitats que tindran lloc del 19 al 28 d’abril. Entre els actes hi ha propostes de cinema, teatre, música i lectura.

-El tret de sortida el donarà el Festival Itinerant de Curtmetratges ‘FRAME Film Festival’ el divendres 19 d’abril, a les 19:00 hores, al Casal d’Avis. El dissabte 20 d’abril, a les 19:00 hores, tindran lloc més projeccions d’aquest festival, que fa parada a l’Ampolla per segon any consecutiu. L’entrada és gratuïta.

-El diumenge 21 d’abril, s’ha organitzat la sortida al Teatre Tívoli de Barcelona per anar a veure el musical ‘Los Chicos del Coro’. La Regidoria de Cultura assumeix la integritat del cost de l’autobús d’anada i de tornada.

-El dilluns 22 d’abril, a les 18:30 hores, a la Biblioteca Municipal, l’Associació Cultural Sant Jordi organitza la presentació dels llibres ‘Labors d’una baixa’, de Josep Meseguer, ‘Contes a taula’, d’Eva Benet, i ‘Pals de cec’, d’Ernest Redó, tots de l’editorial LDA Editorial.

-El dimecres 24 d’abril, a les 18:30 hores, també a la Biblioteca Municipal, hi haurà la presentació dels llibres ‘De Kenya al Canadà’, d’Àngels Medrano, ‘Amb els ulls de l’Àngel’, d’Àngel Martí, i ‘La ciutat del mar’, de Ramon Masdeu, els tres llibres estan editats per LDA Editorial. Aquest acte també està organitzat per l’Associació Cultural Sant Jordi.

-El dijous 25 d’abril, a les 18:00 hores, a la Biblioteca Municipal, es presentaran els llibres ‘L’hora del pati’, d’Albert Guiu, i ‘Amb l’eix trencat, el sud em crida’, de Rosa Queral, també de l’LDA Editorial.

Emmarcat dins dels actes de les Setmanes culturals 2024 hi haurà l’entrega de premis del Concurs de Narrativa i Poesia adreçat a l’alumnat de l’escola Mediterrani. L’acte estarà amenitzat musicalment per l’Escola de Música Enharmonia. A les 20:00 hores, a la plaça Manel Ferré, la mateixa escola oferirà una cantada i una actuació de teatre musical.

Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

abril 19 (Divendres) - 28 (Diumenge)