12genTot el dia28Ruta de la Tapa Porca(Tot el dia) Població:Mora d'Ebre

ruta tapa porca

Detalls de l'esdeveniment

Ruta de la tapa Porca de Móra d'Ebre, aquest esdeveniment gastronòmic celebra la seva desena edició enguany, torna per Sant Antoni amb premis i propostes molt originals.
Des d’aquest divendres 12 fins al diumenge 28 tindrà lloc aquesta cita al calendari gastronòmic d’hivern concentra les propostes de nou establiments de la localitat que ofereixen en el marc de la festa de Sant Antoni racions, pinxos, hamburgueses i tapes elaborats amb la carn de porc com ingredient principal, guisats amb l’originalitat dels cuiners locals.

La tapa es pot degustar al poliesportiu, Al lio, la Beerreria, el Bar-restaurant Sam, l’Hostal gastronòmic La Creu, el Bar Avenida, El Casal, el Cafè Noisette i Free Man fan plantejaments com rul·los, galtes, orella, botifarra, farcellets, secret, amb fideus, en burguers o estofats. Els participants de la ruta poden segellar una butlleta i participar en l’elecció de la millor tapa porca 2024 i en el sorteig de 3 vals per valor de 60 euros dipositant fins al 9 febrer la butlleta a l’Ajuntament o als establiments implicats. Per només 4 euros els comensals podran tastar una d’aquestes tapes a concurs i una beguda.
Altres activitats agenda

Més

Dia i hora

gener 12 (Divendres) - 28 (Diumenge)