08junyTot el diaLo Riu Sona(Tot el dia: dissabte) Població:Amposta

Lo Riu Sona

Detalls de l'esdeveniment

Lo Riu Sona aquest any amb Stay Homas, Figa Flawas, La Fúmiga o Xeic formen part del cartell del festival, que tindrà lloc el 8 de juny

L’estiu s’inaugura a Amposta amb Lo Riu Sona, el festival de música en català que el pròxim 8 de juny portarà a la capital del Montsià una desena d’artistes a l’espai 1 d’octubre. Stay Homas, Figa Flawas, La Fúmiga, Ginestà, Jim, Mariona Escoda, La cosina, Xeic, Meli Perea i Miquel del Roig configuren un festival que comptarà amb dos escenaris i una jornada de música sense interrupcions en la seva sisena edició. L’espai s’obrirà a les 17 h i els concerts s’iniciaran a les 18 h.

Al recinte de concerts també es podrà gaudir d’una zona amb food trucks i bar i un espai gratuït per a autocaravanes i vehicles càmper. Com a la resta d’activitats festives, Lo Riu Sona comptarà amb un Punt Lila amb personal format en el protocol d’actuació per abordar casos d’agressions o violència sexual.

Les entrades anticipades ja estan a la venda a un preu de 20 euros a CodeTickets. D’altra banda, els joves que estiguin registrats a Cultura Jove poden disposar de la seva entrada per 12 euros, alhora que es pot comprar l’entrada amb el Bo Cultural.

Lo Riu Sona Festival l’organitza Produccions Submarines i Arts Managgers amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, Imagina Ràdio i el suport de Generalitat de Catalunya.

Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

Tot el dia (Dissabte)