05novTot el dia25La Perellonenca(Tot el dia) Població:El Perelló

cartell la perellonenca

Detalls de l'esdeveniment

1a Mostra de Grups Amateurs de Teatre

L’objectiu principal d’aquesta mostra de teatre, a banda de donar a conèixer diferents gèneres teatrals, és potenciar la cultura i les arts escèniques, tant en l'àmbit local com del territori, i projectar el nostre municipi dins de l’escenari cultural de la comarca. A més a més, és una manera de donar conèixer el Perelló, que vinguin visitants, potenciar l’economia i dinamitzar el comerç local en tots els àmbits.
Hi ha previst que hi hagi una representació de teatre, cada cap de setmana del mes de novembre i el primer de desembre, en total cinc caps de setmana consecutius, sigui en dissabte (tarda o nit) o en diumenge (tarda). Aquestes aniran a càrrec de diferents grups de teatre de la comarca i d’arreu del territori català.

Programa

"La Perellonenca" Durant 5 caps de setmana seguits podrem veure 5 obres de teatre de diferents gèneres, interpretades per companyies amateurs d'arreu del territori català.

➡️ Diumenge 5 de novembre a les 18.00h: "Lapònia" - Grup de teatre de l'ACR (Fals)

➡️ Dissabte 11 de novembre a les 22.00h: "Relats d'un sofà" - Tempo Teatre (Sant Jaume d'Enveja)

➡️ Dissabte 18 de novembre a les 22.00h: "George Kaplan" - La Tramoia (Vila-seca)

➡️ Dissabte 25 de novembre a les 18.30h: "La casa de Bernarda Alba" - Col.lectiu de teatre Toshicaben (El Perelló)

➡️ Diumenge 3 de desembre a les 18.00h: "Restaurant Llorens" - Vada Retro Teatre (Barri de Gràcia - Barcelona)

Les obres es representaran al Cinema Auditori Victòria. Serà una oportunitat per gaudir de la cultura al costat de casa, no us ho podeu perdre… 🔝

El preu de les entrades està entre 5  i 7 €, també es pot adquirir un abonament per a les cinc sessions per un import de 25 €.
Des d'aquí volem agrair la col·laboració de l'Ajuntament del Perelló per tot el suport rebut, així com als dos comerços col·laboradors Gonzalvo Imatge i Cal Xic.

Més

Dia i hora

novembre 5 (Diumenge) - 25 (Dissabte)