23junyTot el diaLa locomotora Memé i el Tro(Tot el dia: diumenge) Població:Mora la Nova

Meme_tro

Detalls de l'esdeveniment

La locomotora Memé i el Tro et porten a passejar El diumenge 23 de juny es faran recorreguts especialment atractius per a famílies amb nens, en un vagó de mercaderies obert i adaptat per passejar dins del circuit del Museu còmodament asseguts. Gaudiu del panorama que us ofereix el Museu del Ferrocarril a Móra la Nova i del paisatge de la Foia de Móra!

El museu

El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova ocupa diversos edificis de l’antic complex ferroviari, així com d’altres de nova construcció. El punt d’acollida de visitants es troba a la Torre de l’Enclavament, situada a l’andana principal de l’estació a uns 100 metres de l’edifici de viatgers en direcció Saragossa.

El museu està concebut per donar a conèixer les antigues instal·lacions ferroviàries, la línia dels Directes que uneix Barcelona i Madrid, i la cultura ferroviària en un sentit ampli. El museu és gestionat pels voluntaris de l’Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial, seguint el model de conservació patrimonial més estès en l'àmbit europeu i mundial pel que fa a l’àmbit ferroviari. També des del museu s’impulsa, entre altres, la creació d’un tren històric turístic.

Museu del ferrocarril de Mora la Nova
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

Tot el dia (Diumenge)