04maigTot el diaJornades Paisatge i Vins(Tot el dia: dissabte) Població:Miravet

jornades paisatge i vins

Detalls de l'esdeveniment

Benvinguts a les Jornades Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre!

En el marc de les Jornades Paisatge i Vins a la Ribera d’Ebre ens aturarem a Miravet, un dels municipis més atractius de les Terres de l’Ebre per la seva oferta cultural, històrica i natural. Miravet amb el seu element identitari, el Castell Templer, presenta un entorn d’alt valor ecològic i paisatgístic on conviuen dues tipologies de paisatge: els espais fluvials amb el riu Ebre com eix vertebrador del territori i els espais agroforestals inclosos en la Xarxa Natura 2000 i continuació física del Parc Natural dels Ports.

En aquest cas, la visita consistirà en la descoberta del patrimoni natural i històric passant per diferents punts d’interès com la Plaça de l’Arenal, el Pas de barca fins a endinsar-nos cap al bosc de ribera del Tamarigar de Miravet on acabarem l’activitat amb un tast de vins entre xops monumentals i els cants de l’avifauna de l’entorn en plena activitat. La visita serà conduïda per l’Associació l’Aube, una entitat ambiental sense ànim de lucre que desenvolupa projectes de conservació del medi ambient, educació i sensibilització ambiental i recerca a les Terres de l’Ebre. A més, és una entitat acreditada per la marca Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre. El tast de vins serà conduit per la sommelier Llúcia Castaño, qui destaca pel seu caràcter aventurer, les seves arrels, inquietuds, trajectòria polifacètica i els paisatges que l’envolten com allò que la defineix com a sommelier.

El 100% de la recaptació anirà destinada al Projecte Emma, iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

Hora d’inici: 10.30h
Hora finalització: 13h
Localització: Plaça de l’Arenal – Miravet

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ EN AQUEST ENLLAÇ

La inscripció té un cost de 10€/persona i us permetrà participar a la jornada i obtindreu una camiseta dissenyada per Hernan en H)

Organització:

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), ens gestor de la Reserva de la Biosfera, organitza aquestes jornades amb el cofinançament del Fons Europeu Next Generation EU, a través de la convocatòria de subvencions per al finançament d’actuacions a les reserves de la biosfera a Catalunya en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència.
Altres activitats

Més

Dia i hora

Tot el dia (Dissabte)