27abrTot el dia Jornades Paisatge i Vins(Tot el dia: dissabte) Població:L'Ampolla

jornades paisatge i vins

Detalls de l'esdeveniment

Vine a gaudir d’un matí de Jornades Paisatge i Vins a les muscleres de Mirador Badia amb tast de vins!

El Mirador Badia, situat al Delta de l’Ebre, ofereix als visitants una experiència completa que comença amb un emocionant passeig en una de les seves llanxes anti mareig cap a un dels indrets més bonics de la zona, la Badia del Fangar. Després d’aquesta escapada marítima, els visitants tenen l’oportunitat de visitar la galeria. Aquí, poden veure mostres d’espècies en perill d’extinció, animals autòctons, imatges de la regressió del delta i aspectes històrics del Parc Natural. També es mostren estris antics i actuals d’aqüicultura, oferint una immersió completa en la idiosincràsia d’aquesta àrea única del planeta.

L’experiència culmina amb una degustació d’ostres maridades amb vins del nostre territori, complint així amb una jornada completa d’exploració i descobriment al Delta de l’Ebre. El maridatge serà conduït per la sommelier Llúcia Castaño, qui destaca pel seu caràcter aventurer, les seves arrels, inquietuds, trajectòria polifacètica i els paisatges que l’envolten com allò que la defineix com a sommelier.

El 100% de la recaptació anirà destinada al Projecte Emma, iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

Hora d’inici: 10.30h
Hora finalització: 13h
Localització: Mirador Badia – L’ Ampolla

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ EN AQUEST ENLLAÇ

La inscripció té un cost de 10€/persona i us permetrà participar a la jornada i obtindreu una camiseta dissenyada per Hernan en H)

Organització:

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), ens gestor de la Reserva de la Biosfera, organitza aquestes jornades amb el cofinançament del Fons Europeu Next Generation EU, a través de la convocatòria de subvencions per al finançament d’actuacions a les reserves de la biosfera a Catalunya en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència.
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

Tot el dia (Dissabte)