30juny20:0023:00Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat 20:00 - 23:00 Població:Ulldecona

jornades_musicals_ermita

Detalls de l'esdeveniment

Les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, que celebren enguany la seva vintena edició, acolliran el diumenge 30 de juny (20:00 hores, 8 euros l’entrada a adquirir el mateix dia a taquilla) la gira d’El Caribefunk amb la seva acolorida música plena de vibres positives, ball i alegria. En els seus onze anys de trajectòria aquesta banda Colombiana, ha enregistrat i publicat cinc àlbums d’estudi i n’han obtingut una nominació als Latin Grammy de l’any 2020. I ho faran en un estat de forma esplèndid després de girar per tota Amèrica i Europa.

Mestissatge cultural

El Caribefunk sona a una mena de viatge per les illes caribenyes de Cuba, Puerto Rico, Martinica, Sant Andres i Guadalupe quan es posen a tocar: sons de ports caribenys units per l’afrodescència i la influència tant de la música d’autor com del funk i les músiques negres de la diàspora afroamericana. Un devocionari sonor que ens porta d’anada i tornada per matisos que ens poden recordar des d’Havana Abierta a Augusto Bracho, de Rubén Blades a George Clinton and Funkadelic, de Vicente García i Alex Cuba a La Mambanegra o Colectro.

Altres esdeveniments

Les Jornades

Les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona estan consolidades com a trobada referent d’oci i cultural dels diumenges d’estiu ebrencs, de comunió musical col·lectiva, el festival repesca alguns noms que van passar per anteriors edicions. Com els catalans Mambo Jambo o Koko Jean 6 The Tonics.

Per l’escenari de les Jornades musicals ermita de la Pietat, que s’allargaran del 2 de juny al 30 d’agost, passaran també noms internacionals reconeguts els xilens Newen Afrobeat, els francesos Frank Carducci & The Fantastic Squad o els basco-argentins Capsula.

Horari: 

Obertura de portes: 18:30 h. Inici dels concerts: 20 h. Preu entre 8 i 10 €

Concerts

-Diumenge 2 de juny: (Pre Jornades) Clash City Rockers + Last Transmission-Diumenge 9 de juny: Los Mambo Jambo + Benja Dj + Recol·lectors de Vinils Dj's

-Diumenge 16 de juny: Les Rencards + Mossén Bramit Morera i els Morts + Goodfellah Dj i convidats

-Diumenge 30 de juny: El Caribefunk+ Bló Youth Dj's + Benja Dj

-Diumenge 7 de juliol:  Los Yolos + Youngboby & Vierr + Priscila Dj

-Diumenge 14 de juliol:  Franck Carducci & The Fantastic Squad + Benja Dj + Matilda & Laura Victòria DJ's

-Diumenge 21 de juliol: Newen Afrobeat+ Rice Against the Machine DJ's + Benja Dj

-Diumenge 28 de juliol:  Koko Jean & The Tonics+ Goodfellah Dj + Vianda de Sentina by Miky &Jota

-Diumenge 4 d'agost: Reggae a l'ermita Culs Cults + Don Cosmic

-Diumenge 25 d'agost: III Carnaval Romà JMEP Capsula + Fonki Cheff

-Divendres 30 d'agost: Les Testarudes + The Clitorians Dj's

Organitza: 

Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona i Ajuntament d'Ulldecona.
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

(Diumenge) 20:00 - 23:00