13maigTot el dia01junyFestival d’Art Urbà ‘Efímurs’(Tot el dia) Població:L' Ametlla de Mar

efimurs

Detalls de l'esdeveniment

El Festival d’Art Urbà ‘Efímurs’ transformarà la imatge de l’Ametlla de Mar amb murals plens de vida marinera i creativitat.
L’Ametlla de Mar acollirà, a partir de dilluns 13 de maig, la 1a edició del Festival d'Art Urbà ‘Efímurs’. Una desena d’artistes d’arreu del món intervindran diverses façanes del municipi, fins al 28 de maig. Durant
aquests dies també tindran lloc conferències, una exposició i l’1 de juny conclourà el festival amb una exhibició de graffitis, vermut electrònic i molt més.

Programa

Paral·lelament a la pintada de murals, del 13 al 18 de maig es podrà visitar una exposició gratuïta dels artistes d’Asem & Manz al Centre d’Interpretació de la Pesca, que inauguraran el festival el dilluns a les 19.30 h. A més, al mateix CIP el 14 de maig també tindrà lloc una taula rodona amb tres artistes, Dridali, Furyo & Hamma i el 16 de maig, l’artista internacional Filite farà una conferència sobre el seu mural ubicat al CIP.

A més, el Festival d’Art Urbà ‘Efímurs’ no només se centrarà en el muralisme, sinó que també hi serà present el graffiti amb una exhibició l’1 de juny al mercat municipal. De fet, serà aquell mateix dia i en aquest punt del municipi on es posarà fi al festival amb diverses activitats com un taller infantil, una barbacoa del Bar las Brochas, un vermut electrònic de la mà de Dj Mael Wulschleger i un recorregut d’art urbà amb la Xaranga Suquet Calero.
Més info @efimurs
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

Maig 13 (Dilluns) - Juny 1 (Dissabte)