08junyTot el dia26Festes Majors(Tot el dia) Població:L'Ampolla

Festes Majors de l'Ampolla

Detalls de l'esdeveniment

Festes Majors de l’Ampolla, Sant Joan 2024. Del 8 fins al 26 de juny. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d’activitats per a totes les edats.

Els primers actes de les Festes Majors tindran lloc el dissabte 8 de juny. A les 8:00 hores, es muntarà la plaça de bous i, en acabar, hi haurà un esmorzar gratuït per a tothom qui hagi muntat les carretes. A les 19:00 hores, al port pesquer, el Club Gimnàstica Rítmica l’Ampolla oferirà l’exhibició d’estiu.

El tret de sortida a les festes, però, es donarà el divendres 14 i el dissabte 15 de juny amb el XXI Open Internacional de Dòmino Sant Joan, el pregó de Festa Major a càrrec de Josep Cabrera, primer jutge de pau de l’Ampolla, la proclamació de la Reina de Festes, Reina Infantil, pubilles, pubilletes i hereus 2024, i la Festa Jove amb Carlos Ivern.

El dijous 20 de juny, l’Ampolla entrarà de ple en sis dies de festa, música i retrobaments. Aquest dia s’homenatjarà la gent gran de la població i tindrà lloc el dinar de germanor al Casal Municipal. A la tarda, hi haurà correbars, tirada al plat, bou capllaçat infantil, bou capllaçat, llonganissada popular, la gimcana Lo Rall Prix II organitzada per l’Associació Cultural ‘Lo Rall’, i la Festa Jove amb Dj. Torralbo i Sonido i Dj. Gallo.

Festes populars

Al llarg dels dies de festa, també hi haurà festes infantils, un dinar popular al carrer, correfocs, repartiment de panoli, cantada de jotes a càrrec de la rondalla de Lo Guardet, tobogans aquàtics, tardes de vaques, ball, festes joves i la festa Que nos quiten lo bailao que se celebrarà a la platja de les Avellanes, entre molts altres actes i activitats.

El diumenge 23 de juny, a les 20:00 hores, com va sent tradició des de fa uns anys, arribarà a l’Ampolla la Flama del Canigó de la mà de l’Associació de Dones de l’Ampolla. A les 21:30 hores, la Reina de Festes i la Reina Infantil encendran la foguera de Sant Joan a la platja de les Avellanes.

El dilluns 24 de juny, el dia de festa major, hi haurà un esmorzar popular a les 7:00 hores, missa major en honor a Sant Joan Baptista, tirada al plat, la festa dels gegants i cercavila, l’ofrena i processó en honor a Sant Joan Baptista, ball de festa major amb el quintet Vintage i Festa Jove amb Marc Sorolla.

El punt final a les Festes Majors de Sant Joan 2024 el posarà el dimecres 26 de juny, a les 23:00 hores, la mascletada de fi de festa a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló que es dispararà a la platja de les Avellanes.
Altres esdeveniments


Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

juny 8 (Dissabte) - 26 (Dimecres)