12julTot el dia16Festes del Carme(Tot el dia) Població:L'Ampolla

Festes del Carme

Detalls de l'esdeveniment

La festa de la gent de la mar

L'Ampolla celebrarà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024. Comptarà amb un programa d'actes i activitats adreçat a petits i grans que commemora la festa de la gent de la mar.
El tret de sortida es donarà el divendres a les 11:00 hores amb soroll i més soroll. Així mateix, hi haurà una tirada al plat al Camp de Tir, la presentació del XII Torneig Jordi Pitarque Ceprià. Ja a la nit la Festa Imagina Ràdio al port pesquer.
Les Festes del Carme l'Ampolla continuaran el dissabte amb la xaranga Xino-Xano. Després una tirada al plat i seguidament tarda de vaques amb la ramaderia Eliseo Adell. Els més petits xalaran amb l’espectacle infantil d’humor El show dels 3/4 de 15. Amenitzarà la nit el ball major amb l’orquestra Valhalla i un cop finalitzi, la nit continuarà amb la festa Ball&Rall amb Lluís Torralbo.
Com a novetat, diumenge a les 12:30 hores, a la Confraria de Pescadors, es rememorarà la subhasta dels vells temps, que estarà cantada pels protagonistes d’aquell moment.
A les 13:00 hores, hi haurà una sardinada popular i a la tarda, una tirada al plat, una tarda de vaques amb la ramaderia Fernando Mansilla i a les 22.30 hores, un bou embolat de la mateixa ramaderia.

Tradicional processó a la mar

El dilluns 15 de juliol, es farà una festa holi a la platja de l’Arquitecte. Una tirada al plat, un pal ensabonat i una tirada de melons al port pesquer. Més tard una cantada d’havaneres de la mà de la Coral Major i hi haurà ball major amb el Quartet Triband. Després, la festa continuarà amb el Dj. La Bèstia.

El dimarts 16, dia de la Verge del Carme a les 12:00 hores se celebrarà al recinte de la Llotja, la missa en homenatge a la gent gran del mar.
A la tarda, hi haurà una tirada al plat i a les 19:15 hores. Concert de música de la banda de música de La Cala.
A les 20:00 hores, tindrà lloc la missa en honor a la Mare de Déu del Carme. A continuació, es farà la tradicional processó per dintre del mar amb la imatge de la Verge del Carme. Al final es dispararà un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló.
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

juliol 12 (Divendres) - 16 (Dimarts)