19maigTot el diaFesta de les cigonyes(Tot el dia: diumenge) Població:Flix

Festa de les cigonyes

Detalls de l'esdeveniment


No et perdis la Festa i la Cursa de les Cigonyes! Una jornada festiva per a totes les famílies de la Ribera d’Ebre i voltants per gaudir de la Reserva Natural de Sebes. Apropa’t a la natura i contribueix a conservar-la! 
Un any més torna la Festa de les Cigonyes, una jornada festiva per gaudir de la natura, els amics i la família en un entorn privilegiat: la Reserva Natural de Sebes. En aquesta pròxima edició hi haurà tallers i jocs per a nens i nenes de totes les edats, un espai de joc per als nadons i les seves famílies i, naturalment, els nadons nascuts durant el 2023 podran recollir el seu diploma commemoratiu!

Amb la Cursa de les Cigonyes integrem la pràctica esportiva en un espai natural protegit. Aquest any celebrem la seua desena edició i, a més, ho fem a través de l’altruisme i la solidaritat, ja que tots els beneficis recaptats es destinaran a un projecte de conservació ambiental a la Reserva Natural de Sebes per tal d’afavorir hàbitats i espècies d’interès i la preservació d’aquest espai natural protegit.

Escull entre l’itinerari de 5 o 10 quilòmetres i mou-te per la natura!

Les cigonyes, tot un símbol de la Reserva Natural de Sebes

Descobreix el projecte de conservació al voltant de la cigonya blanca

La cigonya blanca s’ha convertit en una de les espècies més emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes. Gràcies a la seva exitosa reintroducció a partir de l’any 2001, es va poder recuperar un ocell de gran importància per a l’ecosistema, ja que ajuda a mantenir en bon estat la xarxa tròfica i contribueix a controlar poblacions d’altres espècies com les serps o els peixos.Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

Tot el dia (Diumenge)