23junyTot el diaFesta de la Plantada(Tot el dia: diumenge) Població:L'Aldea

festa de la plantada aldea

Detalls de l'esdeveniment

Festa de la Plantada a l'Aldea diumenge 23 de juny, arriba un any més a la Finca de Ravanals. Aquest esdeveniment, que s’ha convertit en una cita ineludible per als amants de les tradicions, se celebrarà en un lloc emblemàtic del nostre poble, just al costat mateix de la Torre de l’Ermita.

La Festa de la Plantada és una oportunitat única per reviure com els nostres avantpassats treballaven els camps d’arròs, un cultiu essencial per a la nostra terra. Els visitants podran gaudir d’una experiència autèntica, on la història i la cultura es barregen per crear una jornada inoblidable.

Us convidem a participar en aquesta festa tan especial, a compartir i gaudir del nostre patrimoni cultural. No deixeu passar l’oportunitat de viure una experiència que ens fa sentir orgullosos del nostre poble, dels nostres arrossars i de les nostres tradicions.

Orígens

Les Festes de la Plantada tenen lloc generalment al mes de juny i són les primeres d'un cicle de festes dedicades a l'arròs que acaba amb les Festes de la Sega, celebrades habitualment a finals de setembre. La Festa de la Plantada de l'Arròs pretén recuperar, mitjançant l'escenificació de com es duia a terme aquesta tasca agrària al segle XIX, algunes de les manifestacions culturals pròpies del Delta de l'Ebre. La celebració es complementa amb música i balls tradicionals de la zona, com ara les jotes; amb diversos jocs tradicionals, com el de les birles, i amb un dinar popular en què es poden tastar les millors receptes d'arròs del Delta.

Altres esdeveniments
Més festes de l'arròs

Més

Dia i hora

Tot el dia (Diumenge)