04jul(jul 4)16:1909(jul 9)16:19Exposició d'Esteban Munné16:19 - 16:19 (9) Població:L'Ampolla

Exposició Esteban Munné

Detalls de l'esdeveniment

Exposició d'Esteban Munné a l'Ampolla, el dia 4 de juliol se'n farà la inauguració.
L'art és un component de la cultura i, el que considerem una obra d'art, és el resultat d'una activitat amb una finalitat estètica i comunicativa. Mitjançant aquest producte final es transmeten missatges, emocions, valors idees i tècnica.
Tot i que el concepte d'obra d'art ha anat canviant en funció de les necessitats i del temps que s'hagi viscut, l'objectiu final de qualsevol obra ha estat sempre informar, embellir i donar personalitat a un entorn determinat. Pel meu passat com a interiorista, el meu esforç ha anat sempre dirigit a crear obres sense més pretensions que, ser utilitzades per a convertir un espai monòton i avorrit en un espai atractiu i decoratiu.

L'artista

Esteban Munné va néixer a Barcelona el febrer de 1950. Seguint la tradició familiar, es va iniciar, des de molt jove en el món de les arts gràfiques, tot i que el seu instint creatiu i artístic el va portar a decantar-se i especialitzar-se en l'àmbit del disseny gràfic primer i l'interiorisme posteriorment.
L'interès per l'art, en totes les seves facetes, combinat amb el fet de disposar d'espais físics on poder col·locar els seus treballs, va fer que el seu "hobby" es convertís en alguna cosa molt més real i present en la seva vida professional.
A l'Exposició d'Esteban Munné veurem el resultat d'aquest procés evolutiu, l'any 1985, va arribar la seva primera exposició, conjugant peces de gran originalitat i contingut estètic (aquesta era la definició que es va reproduir en alguns diaris locals) i que van anar evolucionant fins a l'actualitat, on, des de la seva actual residència a l'Ampolla, segueix treballant i exposant.

Esteban Munné
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

4 (Dijous) 16:19 - 9 (Dimarts) 16:19