14julTot el diaEufònic i Maria Coma(Tot el dia: diumenge) Població:Miravet

Maria Coma

Detalls de l'esdeveniment

El castell de Miravet continua, amb Maria Coma, la seva col·laboració amb el festival Eufònic i enguany acollirà les propostes musicals de Maria Coma i Leuclus. Serà el diumenge 14 de juliol a les 7 de la tarda a l’església i la galeria de la fortalesa miravetana. El concert l’organitzen l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, responsable de la gestió del monument, i Eufònic - Festival d'arts sonores, visuals i digital-performatives a les Terres de l'Ebre.

La cantant i compositora Maria Coma donarà el tret de sortida a la vetllada musical amb la presentació de seu darrer disc “Vocal roots”, un treball que defineix com a catàrtic, instintiu i a la intersecció entre la música d’autor, l’art sonor i la performance. La proposta de Maria Coma omplirà l’església del castell de suggerents exercicis vocals, evolucions escèniques, arts en moviment i performance artístiques.

El pas d’Eufònic per Miravet el completarà Leuclus, un projecte d’experimentació musical i poètica, que crea versos i sonoritats per ser viscudes en performances poètiques i musicals. Leuclus actuarà a la galeria de l’església on experimentarà amb el so i la paraula basant-se en l’arcaïsme i la contemporaneïtat.
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

Tot el dia (Diumenge)