04jul(jul 4)17:0914(jul 14)17:09Eufònic17:09 - 17:09 (14) Població:Diverses poblacions

eufonic_2024

Detalls de l'esdeveniment

Eufònic és el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives que se celebra a Terres de l’Ebre, 200 km al sud de Barcelona, des de 2012. Un festival d’arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, instal·lacions artístiques en espais museístics o temporalment habilitats, accions sonores en el paisatge, tallers i activitats participatives, propostes per al públic familiar, jornades professionals i concerts en espais singulars. La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebral i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge i l’entorn.

Amposta acull les activitats performatives principals (actuacions musicals o audiovisuals, accions sonores i instal·lacions artístiques); Campredó, Deltebre, Gandesa, Miravet, Paüls, Roquetes, la Sénia, Tortosa i Ulldecona, així com espais naturals del Delta de l’Ebre, acullen performances, accions sonores, actuacions musicals i altres instal·lacions artístiques. Eufònic Pro, a Tortosa, compta amb presentacions, taules rodones i trobades ràpides entre experts, així com activitats més disteses com vermuts amb artistes i presentacions de projectes. Eufònic Campus, per la seva banda, acull una sèrie de tallers i activitats participatives fortament arrelades al context.

La tretzena edició del festival se celebrarà del 4 al 14 de juliol de 2024, en dos caps de setmana: un previ amb inauguracions de les instal·lacions artístiques i altres activitats en espais singulars; i un segon cap de setmana amb Eufònic Pro i els dies centrals del festival.

Eufònic, el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digitals-performatives, ha estat distingit amb el Premi Nacional de Cultura 2023, que atorga el CoNCA des de l’any 2009, i és la distinció més important en el camp de la cultura a Catalunya.
eufonic.net entrades i més info
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

4 (Dijous) 17:09 - 14 (Diumenge) 17:09