10maigTot el diaEbreLumen(Tot el dia: divendres) Població:Mora la Nova

EbreLumen el Festival de Videomapping

Detalls de l'esdeveniment

10 de maig a Mora la Nova, EbreLumen festival de videomapping a la natura de Catalunya és el festival audiovisual de primavera especialitzat en la tècnica del mapping sobre el paisatge natural de la Ribera d’Ebre. EbreLumen se centra en la tècnica que consisteix a projectar sobre superfícies reals, generalment inanimades, per aconseguir efectes de moviment o 3D. La singularitat del festival recau en el fet que les projeccions es fan sobre el patrimoni natural, material i immaterial fluvial lligat al riu Ebre.
El lema d’aquest any “Aigua, font de vida” EbreLumen el Festival de Videomapping a la Natura de Catalunya, és gratuït i obert a tothom. Va començar el 3 de maig a Flix i acabarà el 7 de juny a Ginestar, passant per 10 poblacions de la Ribera d’Ebre. ebrelumen.riberaebre.org.

-3 de maig Flix
-4 de maig Vinebre
-10 de maig Mora la Nova
-17 de maig Miravet
-18 de maig Móra d'Ebre
-24 de maig la Palma d'Ebre
-25 de maig Garcia
-31 de maig Ascó
-1 de juny Riba-roja
-7 de juny Ginestar

NOVETATS 2024

En aquesta quarta edició hi haurà tres continguts nous de videomapping a la natura a cada municipi, un estarà relacionat amb el poble en qüestió, un altre amb la Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre i, finalment, el darrer tindrà com a protagonista l’aigua. Aquest últim sorgeix del 1r Concurs Nou Talent Videomapping, que és una de les novetats d’enguany, del qual han sortit escollits cinc artistes emergents de Catalunya, tres noies i dos nois, que han estat premiats amb l’exposició de dues creacions pròpies cadascú.
Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

Tot el dia (Divendres)