08julTot el dia21Deltebre Dansa(Tot el dia) Població:Deltebre

deltebre dansa

Detalls de l'esdeveniment

El Festival Deltebre Dansa és un referent internacional de la dansa, el circ i les arts escèniques

Amb una àmplia trajectòria, el Festival Deltebre Dansa fa que milers de persones i centenars d’artistes de tot el món es reuneixin al Parc Natural del Delta de l’Ebre —a dues hores de Barcelona— per conviure i viure una experiència singular, d’avantguarda, multicultural i de gran qualitat artística i humana.
És un espai on estudiants i professionals de dansa i circ poden experimentar els llenguatges del moviment; on desaprendre per continuar aprenent i, sobretot, un moment per celebrar el moviment. Un festival pensat, també, per al públic, per als qui estimen les arts escèniques, la dansa i per als qui les volen descobrir.

A qui va dirigit?

Deltebre Dansa va dirigit a professionals de la dansa i el circ contemporanis que vulguin rebre formació artística multidisciplinària professional, impartida per professors de reconeguda trajectòria artística. També a persones no professionals que volen fer cursos oberts d’introducció a diferents disciplines de les arts escèniques. Els tallers són gratuïts, i a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’una programació d’espectacles de caràcter innovador i de prestigi, en un context multicultural i internacional únic en el sector.

Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

juliol 8 (Dilluns) - 21 (Diumenge)