08marçTot el dia14Actes 8M(Tot el dia) Població:Tortosa

8m tortosa

Detalls de l'esdeveniment

Els actes del 8M a Tortosa s'iniciaran el mateix divendres 8 de març, amb una activitat a les sis de la tarda a la Biblioteca Marcel·lí Domingo adreçada a famílies amb nadons: contes sobre feminisme per transmetre valors d'igualtat i respecte. També divendres al vespre es representarà al Teatre Auditori Felip Pedrell 'Coralina, la serventa amorosa' una producció de la Perla 29 dirigida per Oriol Broggi, una obra divertida, feminista i actual.

Dissabte, a partir de les 11.00 tindrà lloc l'acte institucional del 8M a l'Aula Didàctica del Museu de Tortosa, on tindrà lloc una taula de diàleg amb el títol 'Parlem de salut sexual i reproductiva', en què participaran: Iris Barreda Capafons, farmacèutica; Cristina Ruiz Carles, llevadora CAP Amposta; Sònia Ponce López, infermera referent del programa Salut i Escola; Olga Pérez Sala, coordinadora territorial de llevadores Terres de l'Ebre i Trini Lleixà Lombarte, de Libèl·lules dels Estels. "Encara avui en dia hi ha una falta d'informació veraç sobre la menstruació i la menopausa, i es viuen situacions de discriminació i prejudici a causa de la desigualtat de gènere", ha dit Lleixà.

Pel que fa a la lectura del manifest institucional del 8M anirà a càrrec de representants de l'associació de dones de Ferreries i de Jesús. I, finalment, es tancarà l'acte amb una actuació de la ballarina Mar Grifoll.

Els actes del 8M a Tortosa Finalitzaran el 14 de març que es projectarà el documental Milicianes, al Teatre Auditori Felip Pedrell, amb la participació de Gonzalo Berger, guionista i historiador, especialista en les milícies antifeixistes, parlarà sobre la participació de la dona a la Guerra Civil Espanyola.

Veure el programa

Altres esdeveniments

Més

Dia i hora

març 8 (Divendres) - 14 (Dijous)