01maig17:2005(maig 5)17:2078a Edició Expoebre17:20 - 17:20 (5) Població:Tortosa

78a expoebre

Detalls de l'esdeveniment

La 78a Edició Expoebre tindrà lloc de l'1 al 5 de maig al pavelló firal de Tortosa i inclourà la celebració del Fòrum Econòmic de les Terres de l'Ebre. La 78a edició d'Expoebre se centrarà en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030. Uns ODS que es promouran tant entre els expositors com els visitants i, de manera especial, a través del Fòrum Econòmic de les Terres de l'Ebre, que s'organitzarà el 2 de maig la fira s'allargarà un dia més.

Pel que fa al programa del Fòrum Econòmic de les Terres de l'Ebre tractarà els següents temes:
ciberseguretat i emprempta digital, amb Jordi Gonzàlez, CEO de Sky Devoleper Programmer; economia verda i infraestructures sostenibles, amb Natàlia Olson-Urtecho, ambaixadora global per a Espanya i Portugal del Fòrum de Silicon Valleye; responsabilitat social a l’empresa, amb Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat; economia social amb Emili Duró, empresari, professor i consultor empresarial. També s'organitzaran taules rodones, una de les quals vinculada a la responsabilitat social de les empreses i, en aquest sentit, participaran empreses del territori que disposen del diploma que les acredita per la seua implicació en els programes, projectes i accions vinculades al procés comunitari de Tortosa.

Expositors i Taste & Fashion

Quants als expositors, Expoebre 2024 serà una mostra d'empreses que s'encaminen al compliment dels ODS, entre els quals hi haurà a l’espai Ebre Ambient una mostra del projecte Life Turbines d’Aigües Tortosa, un projecte innovador aprovat per l’Agència Europea del Clima per tal de potenciar l’energia hidroelèctrica. També l'empresa Casual Robots, mostrarà l’activitat Green Space amb un dron amfibi en una piscina d’aigua, on farà demostracions de com analitza la qualitat de l’aigua. D’altra banda, un dels expositors, Educaports, oferirà tallers d’educació ambiental especialitzats on s'ensenyaran d'una forma intuïtiva, experimental i vivencial diferents aspectes del Parc Natural dels Ports.

D’altra banda, l’espai Taste & Fashion inclourà una programació d’actuacions musicals amb grups de versions locals, discjòqueis del territori i un grup tribut a Queen i cal destacar com a plats forts el concert de Pepet i Marieta l’1 de maig a les 21.00 hores; el concert de Los Inhumanos el divendres 3 de maig a les 21.30 i el concert de cloenda amb el grup tortosí Elma a les 20.00 hores.
En aquesta edició els gots que s'utilitzaran tant a la Barra Tortosina com a l’espai de la Fira seran reutilitzables, fets amb polipropilè.

L’horari d'Expoebre 2024 serà de les 10.30 fins a les 14.00 i de les 16.30 fins a les 21.00. A partir d’aquesta hora quedarà obert l’exterior del recinte firal i fins a les 00.00 aproximadament. L’entrada a Expoebre és gratuïta. Per tal accedir a la fira, la regidora de Fires ha recomanat a la població que es desplace a peu i hi haurà un servei amb dos trens de 54 places (gratuïts) cadascun durant l’horari de la fira.

Altres esdeveniments
Més

Dia i hora

1 (Dimecres) 17:20 - 5 (Diumenge) 17:20