17desTot el dia25a edició del Mercat de Santa Llúcia(Tot el dia: diumenge) Població:Amposta

25a edició del Mercat de Santa Llúcia d'Amposta,

Detalls de l'esdeveniment

25a edició del Mercat de Santa Llúcia d'Amposta, amb prop d’una cinquantena de parades.
El carrer Major, la plaça de l’Ajuntament i el carrer Corsini es tornaran a omplir, un any més, de comerç, artesania i menjar dins el Mercat de Santa Llúcia el pròxim diumenge 17 de desembre.
Una cita imprescindible del calendari nadalenc de la capital del Montsià que enguany arriba a la 25a edició. Prop de 50 parades participaran al Mercat, que obrirà portes a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 9 de la nit.
A la plaça de l’Ajuntament s’instal·laran les parades de productes alimentaris i de proximitat, on es podran trobar torrons, mel, espècies o, entre altres, els dolços dels forns i pastisseries.
Al carrer Major s’ubicaran els comerços locals, que vendran des de roba i complements a joguines, llibres o articles de decoració. Finalment, al carrer Corsini estaran les parades d’artesania.
Enguany, com a novetat, Apasa, la residència d’avis i el Club Social de Malalties Mentals han elaborat diferents elements decoratius nadalencs que s’ubicaran entre el carrer Nou i les cavalcades del Pare Noel i Reis Mags. La presentació d’aquesta decoració es farà el mateix diumenge 17 a les 10.30h.

25a edició del Mercat de Santa Llúcia d'Amposta

Per commemorar els 25 anys del Mercat de Santa Llúcia, d'Amposta a les escales exteriors de l’Ajuntament es podrà veure una petita exposició amb els cartells de totes les edicions.
Per tal d’amenitzar la jornada, tant al matí com a la tarda hi haurà actuacions. A les 12 serà la xaranga En Garbo qui amenitzi el Mercat mentre que a les 17 h serà TokoxTu el Batec d’Amposta qui posi la música a la jornada. També es preveu que l’expedició de l’activitat Anem a buscar el Tió creui el mercat a partir de les 11.30h i que l’activitat Art Local, de l’Era Comunalitat d’Amposta, faci activitats al carrer Nou i a dos locals del carrer Major.

Altres activitats de Nadal


Més

Dia i hora

Tot el dia (Diumenge)