08desTot el dia0911a Fira de Nadal de Tivissa(Tot el dia) Població:Tivissa

fira nadal tivissa

Detalls de l'esdeveniment

Fira de Nadal Tivissa: El nucli antic n'acollirà els dies 8 i 9 de desembre l’onzena edició.

El nucli antic acollirà els dies 8 i 9 de desembre l’onzena edició de la Fira de Nadal de Tivissa de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 21.00 h, organitzada per l’Ajuntament de Tivissa i la Comissió de la Fira. En aquesta edició, l’encarregat d’inaugurar la fira serà l’alcalde de Falset i president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Carlos Brull.

Aquest esdeveniment anual promet oferir una experiència màgica per a tota la família. Sens dubte, s’ha convertit en un referent a la província, acollint visitants i expositors d’arreu del territori.

Fira de referència amb més de 100 expositors

Els carrers, carrerons i places del nucli antic s’ompliran de més de 100 expositors i un gran nombre d’animacions musicals i culturals. Així doncs, la Fira de Nadal de Tivissa serà un lloc de trobada prèvia a les festes nadalenques. S’hi podran trobar des de parades de productes artesans, km.0, degustacions de vi, actuacions, fins a un repertori d’activitats per als més petits com el Tronc de Nadal i el Bosc Encantat, entre d’altres. Diversió assegurada per a tots!

La fira brillarà amb actuacions en viu amb talent del territori i espectacles especials fets a mida per aquest esdeveniment. La Fira de Nadal de Tivissa serà un escenari d’entreteniment continu on la música, el ball i altres formes d’art faran que aquesta festa sigui inoblidable.

Els visitants podran gaudir de gastronomia local i degustar delícies nadalenques mentre descobreixen les diferents parades i el seu racó de Show Cooking. Hi haurà una àmplia gamma de productes gastronòmics locals, així com opcions per a aquells que desitgin experimentar sabors d’altes indrets del món.

Us trobareu diverses exposicions; una mostra de diorames, l’ExpoVespa, de pintura, del III Congrés dels Ibers i d’Història de Tivissa. A més a més de tallers i demostracions que completaran la programació d’aquesta onzena edició de la Fira de Nadal tivissana.

Amb l’esperit nadalenc com a teló de fons, aquesta celebració ja consolidada al territori promet ser una experiència única, tant per als veïns com per als visitants.

Tivissa us anima a gaudir de la Fira i a endinsar-vos en l’esperit nadalenc que farà que aquesta visita sigui inigualable i us deixi a tots captivats.

Altres esdeveniments per aquestes dates

Més

Dia i hora

desembre 8 (Divendres) - 9 (Dissabte)