Es presenta la nova ruta gamificada “Paisatge dels Genis” a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

Està dirigida al públic familiar a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un joc digital per conèixer les figures de quatre artistes universals, la seva obra i els paisatges de Reus, Mont-roig del Camp, El Vendrell i Horta de Sant Joan que els van inspirar

La nova oferta de turisme cultural és un joc digital obert i gratuït, que es pot fer per lliure, al que s’accedeix mitjançant una webAPP. L’objectiu és descobrir l’univers de Gaudí, Miró, Casals i Picasso d’una forma lúdica i interactiva i que també inclou activitats artístiques offline a cadascun dels museus que potencien la creativitat.

Els materials estan disponibles en català i castellà a partir d’aquest mes de juliol i durant tot l’any als museus de la Ruta del Paisatge dels Genis: el Gaudí Centre, el Mas Miró, el Museu Pau Casals i el Centre Picasso. Les famílies que hi participin hauran de trobar informació a través d’un joc de pistes. La proposta s’adreça a un públic familiar, principalment amb fills i filles d’entre 4 i 10 anys.

El Paisatge dels Genis premiarà aquelles famílies que completin la ruta gamificada durant el mes de juliol amb un lot de productes.

La nova ruta millora l’experiència del visitant al Paisatge dels Genis i amplia l’oferta d’activitats d’oci especialitzades en cultura, creativitat i art, per a les famílies amb infants a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. A més, aquest joc digital pretén esdevenir un nou atractiu per a la captació de visitants al Paisatge dels Genis i als museus que en formen part, els quals van rebre un total de 63.592 visitants durant l’any 2022.

La ruta gamificada ha estat impulsada i coordinada per l’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis, gestionada des del departament de Consultoria Tecnològica del centre tecnològic Eurecat, juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’Agència Reus Promoció, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, l’Ajuntament del Vendrell, l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan, el Gaudí Centre, el Mas Miró, el Museu Pau Casals i el Centre Picasso. El disseny i producció de la ruta gamificada ha estat realitzat per l’empresa especialitzada en gamificació aplicada a turisme LudiArtis.

L’estrena de la ruta gamificada per a famílies amb fills coincideix aquest 2023 amb efemèrides destacades pel que fa a l’art i la cultura com l’Any Picasso celebrat amb motiu del cinquantè aniversari de la mort de Pablo Picasso, la celebració del cinquantè aniversari de la mort de Pau Casals i l’Any Domènech i Montaner que commemora el centenari de la mort de l’arquitecte modernista.

Accedeix a la ruta gamificada del Paisatge dels Genis per a famílies: elpaisatgedelsgenis.cat/ruta-gamificada-del-paisatge-dels-genis/

fibra camus Mas de Barberans Anterior
XX Racó dels artesans. La fira monogràfica de les fibres vegetals de Mas de Barberans
Següent
RIHIHIU arriba al Mas de Barberans per rellegir la memòria rural des d’una perspectiva de gènere

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

6 + 2 =