Enblau i l’Aube organitzen una ornitopiraguada

L’ornitopiraguada té com a objectiu conèixer els ocells de l’Ebre.

No és el primer cop que Enblau i l’Aube organitzen aquesta activitat, amb la col·laboració de l’Aube. Donat que en ocasions anteriors va tenir molt bona acollida, s’ha tornat a convocar, orientada a aquelles persones que tinguin ganes de gaudir d’una experiència que mescla l’Ebre amb la biodiversitat que hi viu.

La proposta consisteix en realitzar una ruta tranquil·la en caiac, apta per a tots els públics, en la que s’aniran mostrant els habitants més impressionants de l’Ebre: els ocells. Es donaran a conèixer els seus amagatalls, les seves característiques i tot allò que escaigui.

Una activitat per a conèixer l’entorn

Es tracta d’una activitat perfecta per conèixer el medi natural que es crea al voltant del riu Ebre, per a la qual no es requereixen coneixements previs d’ornitologia ni de caiac.

Durant la ruta el grup anirà acompanyat d’un monitor de caiac d’Enblau, encarregat de la seguretat del grup,  i d’un tècnic de l’associació l’Aube, que ajudarà en l’observació i identificació de les aus que es puguin anar trobant.

Aquest és un moment òptim per a la realització d’aquesta activitat, donat que són moltes les aus que arriben o ja s’han establert al voltant de l’Ebre i per tant, la seva observació serà fàcil. I tot en un entorn molt agradable. 

Horari aproximat de l’ornitopiraguada

Així, la trobada serà a les 9 al Pas de Barca de Garcia

9:10h: Introducció a l’activitat

9:30h: Tothom a l’aigua

11:30- 12h: Arribada a Móra d’Ebre i retorn dels conductors a Garcia per recuperar els cotxes.

Preu: 25€ a partir de 9 anys.

Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb:

665320828 / info@enblau.cat / enblau@enblau.cat

Cal reserva prèvia. Les places són limitades i s’aniran donant en ordre d’inscripció.

Anterior
Amposta programa més de 60 rutes turístiques per conèixer el patrimoni, la història i la natura
Següent
Les terceres Jornades de Cultura Menstrual a Amposta