Els Reig Mags de l’Orient arriben a les Terres de l’Ebre

Els Reis Mags ja treuen el nas aquest vespre arribaran a totes les poblacions de les Terres de l’Ebre. Ho faran per riu (com no podia ser d’altra manera), per mar i per terra, amb embarcacions fluvials i fins i tot amb el ferrocarril.

La gent ja els espera i aquesta tarda-vespre els esperaran pels carrers de pobles i ciutats, saludant-los i donant-els-hi la benvinguda. Després començaran a repartir els regals deixant-los a les cases d’aquells nens i nenes que hagin fet bondat. Per tant, demà dia 6, serà un dia d’allò més emocionant.

Si voleu veure els Reis Mags, aquestes són algunes de les poblacions per les que passaran, amb els horaris i el recorregut:

Amposta 
  

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a les 18:00 a l’embarcador d’Amposta. El recorregut que faran serà de la cruïlla Av. Josep Tarradellas amb l’Av. de la Ràpita fins al Carrer Major.

 Alcanar 
 

S’espera els Reis d’Orient a les 18:30 h. Immediatament començarà la cavalcada pels carrers de la població. Tot seguit, missatge de Ses Majestat els Reis Mags d’Orient a tots els nens i nenes. Demà divendres, a partir de les 8h començarà el repartiment de regals per les cases dels nens i nenes, fent un porta a porta.  Pel que fa al recorregut, serà C. General Prim, Felip Pedrell, Plaça Major, Ramón y Cajal, Avinguda Catalunya, Méndez Nuñez i Plaça Lluís Companys.

La Ràpita 

 Arribada dels Reis d’Orient al Moll de Ribera de La Ràpita amb cavalcada pels principals carrers del municipi. El recorregut serà Avinguda Alfacs, C. Sant Francesc, Plaça del Cóc, Plaça Carles III, C. Constància, C Sant Isidre i Avinguda Catalunya.

A les 18:00h hi haurà la rua de pots i llaunes des de l’Església Nova dins al Moll de Ribera. A les 18:30h arribaran els Reis d’Orient i la cavalcada arribarà fins al pessebre del Parc de Garbí.

 

Tortosa 

 

Els Reis arribaran a Tortosa a les  17.30 pel riu i desembarcaran a l’embarcador del Mercat. Des d’allà es desplaçaran fins a Ferreries per visitar el pessebre vivent que organitza la parròquia del Roser. Just després, la comitiva reial es dirigirà a l’Ajuntament, on l’alcaldessa els lliurarà les claus de la ciutat i on faran una salutació des del balcó de l’edifici consistorial. Des d’aquí començarà la cavalcada.

El recorregut passarà pel carrer Vilà, l’avinguda de la Generalitat i finalitzarà a la plaça del Carrilet.

DELTEBRE
 

Els Reis d’Orient arribaran a Deltebre a partir de les 17 h al Parc Fluvial del Delta, per després iniciar el recorregut, amb la comitiva completa, pel carrer Sant Roc. Prèviament, es començarà la desfilada, al carrer Sant Sebastià, amb la presència només dels tres Reis.

Flix 
 

L’arribada de Ses Majestats s’espera cap a les 18.15h pel pont i la cavalcada es farà pels carrers del poble fins a la plaça de l’Església on se’ls lliuraran les claus de la vila als Reis d’Orient. L’entrega de regals als infants es farà al Cinema de La Unió Social. El recorregut de la cavalcada serà Pont, circumval·lació, C. Sant Roc, C. Montserrat, C. Sant Jordi, C. del Mercat, C. Girona, C. Major, C. Escoles, Av. de la Llum, Av. Catalunya i Pl. Església.

Móra la Nova 

 

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Móra la Nova amb ferrocarril a l’Estació de Móra la Nova a les 17:30. El recorregut de la cercavila serà pels carrers del poble amb la Batukada “Cop de Cap” fins a l’Ajuntament, on des del Balcó dirigiran unes paraules als nens i nenes. Per acabar, hi haurà un gran castell de focs i, seguidament, Ses Majestats visitaran l’Església. 

Roquetes 

 

Els Reis Mags d’Orient faran la Cavalcada amb parada a la Raval de Cristo, Roquetes i la Urbanització Pilans. Començaran a les 18:00h al Raval de Cristo amb un lliurament de regals al Casal la Ravaleta. Cap a les 19.30 està previst que arribin a Roquetes i faran el següent recorregut: Avinguda del Port de Caro i Carrer Major fins arribar al davant l’església, on es repartiran els regals als nens i nenes de la població.

 

S’espera una tarda-vespre d’emocions, somriures i il·lusions. I demà, a veure com s’hauran portat tots plegats.

L’equip d’EbreXperience us desitgem una bona nit de Reis.

Anterior
Els Fons Europeus Next Generation permetran habilitar una xarxa ciclable entre el pont d’Amposta i els Freginals
Següent
Amposta presenta la nova temporada d’arts escèniques