El proper Octubre Roquetes estrena GastroCaça

Roquetes estrenarà GastroCaça. Serà un esdeveniment gastronòmic de carns de caça a l’Ebre. Hi participaran xefs de renom del panorama nacional de Xerta, Cornudella de Montsant, Barruera o Llívia.

Resumint, el proper 5 d’octubre Roquetes estrenarà GastroCaça Roquetes. És un nou esdeveniment gastronòmic a les Terres de l’Ebre, aquest cop dedicat a les carns de caça. Comptarà amb accions de cuina en directe i hi participaran xefs de renom del panorama nacional.

Aleshores, l’acte tindrà lloc al Casal de la Ravaleta, amb l’elaboració de plats on el porc senglar, el cabirol, la llebre o l’ànec seran els protagonistes.

Alguns dels cuiners que hi participaran són Fran López, del Villa Retiro, a Xerta (Baix Ebre); Rafel Múria, del Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat); Eli Farrero, d’El Ventador, a Barruera (Alta Ribagorça), i Albert Boronat, de l’Ambassade, a Llívia (Cerdanya).

Carns de caça de l’ebre al Mercat de la Boqueria

Així, l’esdeveniment s’ha presentat a l’aula gastronòmica ‘Espai Boqueria’, del Mercat de la Boqueria de Barcelona.

Abans de res, la primera edició de l’esdeveniment gastronòmic està organitzat per l’Ajuntament de Roquetes. Hi col·laboren de la Federació Catalana de Caça i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

Durant la presentació, l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha manifestat que l’aposta del municipi per l’esdeveniment és “decidida” per la rellevància de la Societat de Caçadors La Perdiz Roquetense, amb prop de 600 socis. I també per la situació del municipi a cavall dels parcs naturals dels Ports i del Delta de l’Ebre, que proporcionen “una gran quantitat de carn de caça”.

Anterior
L’artista digital Diane Drubay uneix l’activisme cultural i climàtic a La Façana de Lo Pati
Següent
El Deltebre Dansa i l’Eufònic es fusionen amb l’actuació ‘Ressonàncies deltaiques’ sobre l’art visual i la improvisació