Benissanet presentarà en primícia l’exposició de diorames més gran d’Europa

Arriba el fred i s’apropa una nova edició de Benissanet Nadal. En aquesta ocasió es presentarà en primícia mundial “Expotour Itinerant”, l’exposició de macro diorames més gran d’Europa creada per l’artista Ramon Colomer.

Artista inconformista que sempre pretén evolucionar i millorar les tècniques actuals per obtenir resultats innovadors i espectaculars. Reconegut constructor de diorames i un dels pessebristes més destacats d’Espanya, amb més de 35 anys d’experiència i de dedicació al món de l’art, ha creat autèntiques obres mestres plenes de detalls.

La seva mestria queda reflectida en els reconeixements i les sol·licituds de treballs que ha rebut durant tota la seva carrera, en què destaquen el «Pessebre monumental» de Segòvia i el «Pessebre dels sentits» de Vinebre. Aquest Nadal podrem contemplar la seva obra EXPOTOUR ITINERANT a Benissanet

Répliques de les 7 meravelles

Han estat necessaris més de 5 anys de treball per a crear aquesta exposició única. EXPORTOUR ITINERANT mostra l’art dels diorames amb impressionants rèpliques de les “7 meravelles del món Antic” i altres obres El fruit d’aquest treball es podrà visitar del 3 al 8 de gener a la sala Renaixença de Benissanet. L’entrada serà gratuïta.

Aquesta serà la darrera oportunitat que tindrem de veure les obres abans que l’exposició comenci la seva caminada itinerant que la portarà a recórrer ciutats i països d’arreu del món. A Benissanet Nadal es podran contemplar 9 macro diorames dels 14 que formen l’exposició itinerant i 4 de les 7 Meravelles del Món Antic.

foto:ramoncolomer.com

Anterior
Les Terres de l’Ebre vistes per Quim Giró en una exposició a la URV de Tortosa
Següent
Catorzena Setmana Europea de la Prevenció de Residus. EWWR