Arriba la XVII edició de la Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort (Madro)”

De la mà de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Alcanar acollirà.

El Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya, una prova única al territori català, i una cita marcada al calendari per als corredors i corredores.

Per celebrar aquesta edició tan especial, l’organització vol arrencar amb una important promoció, amb descomptes de fins a 10€ en cada inscripció per a totes les proves del 24 de setembre de 2023. Aquesta promoció s farà des de l’1 d’agost i fins al 31 d’agost, a partir de setembre els preus seran sense descompte.

A més a més, entre els participants que s’inscriguin durant la primera quinzena, es sortejaran dos dorsals. Participar a la XVII edició de la Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort (Madro)” pot sortir GRATIS.

Amb aquesta promoció l’organització també vol agrair el suport mostrat durant les setze edicions anteriors, alhora que vol iniciar amb força aquesta XVII edició, en què acollirà l’imponent Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya.

Això vol dir que no només hi haurà 3000€ en premis, sinó que Alcanar serà punt de trobada de les Curses per Muntanya a Catalunya, donant-se cita els i les millors corredors/es de l’actualitat, que perseguiran el preuat objectiu de campió i campiona de Catalunya de Curses per Muntanya i tenir opció de participar amb la selecció catalana en els campionats estatals i Copa del Món de Curses per Muntanya.

També, i com ja n’és habitual, les diferents proves de la XVII edició de la Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort (Madro)” seran puntuables per al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, on la Pujada al Montsià hi és present des de la primera edició.

Aquest any la limitació per al conjunt de les proves serà d’un màxim de 400 persones, les quals recorreran espais i indrets màgics de la Serra de Montsià.

La sortida tornarà a ser, després de l’èxit del 2022, des del costat del mar, a Les Cases, en un marc incomparable. D’aquesta manera els participants podran fer “un mar de muntanya”.

Paral·lelament s’hi desenvoluparan diverses proves adaptades a les categories i edats, donant resposta a totes les necessitats i exigències dels participants.

Els recorreguts i categories seran: en cursa FEEC; l’absoluta, júnior, juvenil, cadet i infantil, i en obert la cursa exprés 16k, exprés 13k i marxa popular.

 I és que, aquesta prova esportiva, i memorial cap al company i amic Francesc Bort, continua aportant novetats i sorpreses edició rere edició.

Així, el 24 de setembre es farà un autèntic mar de muntanya, ja que sortint des del costat de la mar, s’arribarà en lo cas del recorregut absolut, a la Torreta (765m) cim de la Serra de Montsià. La resta de recorreguts, podran gaudir d’un magnífic recorregut que discorre quasi sempre amb algun angle enfocat al mar, amb el Delta de l’Ebre de fons. També es passarà per la Serra la Punta, zona de Cova Calitra, Sant Jaumes, Roca Roja, Mas de Mulet, Rajolars, Cogulla i Castellans, amb arribada al Centre Cívic d’Alcanar. Tota la informació i inscripcions disponibles a www.pujadamontsia.cat

Anterior
Les festes d’Amposta seran diverses, inclusives i gratuïtes
Següent
Ebre, Música & Patrimoni 2023: Acústica i noves tecnologies

Afegeix un comentari

El vostre correu electrònic està segur amb nosaltres.

+ 77 = 78