6a Fira de Santa Llúcia i Pessebre Vivent a l’Aldea

La il·lusió i la tradició del Nadal ompliran la plaça dels Països Catalans de l’Aldea. Arriba la 6a edició de la Fira Santa Llúcia i Pessebre Vivent.

Aquest esdeveniment està considerat com un dels actes més destacats de la temporada del Nadal a la població. Tindrà lloc el proper 17 de desembre, convertint-se en el punt de trobada per a celebrar la màgia de Nadal.

Pel que fa a la fira, durant tot el dia els comerços de la població i també dels voltants obriran les seues parades per a que tothom pugui visitar-les i fer les seves compres. Hi haurà servei de cantina ofert pels Quintos 2006. També l’actuació del grup de ball en línia The Country Sheriffes i taller de bitlles a càrrec del Club de Bitlles Garballo.

Durant la tarda a més de la fira gaudiran del pessebre vivent. Enguany, com a novetat incorpora una exhibició d’oficis artesans i la tradicional cantada de nadales per part de la Coral Verge dels Prats.

Una Fira de Santa Llúcia i Pessebre totalment tradicionals

Annabel Blanch regidora d’Acció Comercial: “Es tracta d’una fira que arriba a la seva sisena edició i es consolida com un acte molt important dins del calendari, amb un format molt tradicional però també amb innovacions cada any i que compta amb una important afluència de públic i molta col·laboració per part de les entitats i particulars. Cal destacar i agrair la feina que fan tot l’equip de voluntaris i voluntàries i els treballadors municipals per transformar la Plaça dels Països Catalans en un autèntic pessebre vivent”.

Amb la Fira Santa Llúcia i Pessebre Vivent, l’Aldea acull la Fira del Nadal i convida a tothom a participar en aquesta celebració comunitària. És una oportunitat per connectar amb la tradició, fomentar el comerç local i gaudir d’una jornada plena d’activitats festives. També hi haurà una cantada de Nadales dins la fira a càrrec de la Coral Verge dels Prats o repartiment de borraines, xocolata calenta i calmant per als assistents a la Fira de Santa Llúcia, entre alguns dels actes més destacats.

Anterior
Un celler de la DO Terra Alta portarà el seu vi a la Festa del Vi Novell d’aquest dissabte a Barcelona
Següent
Una nova exposició del COMEBE es centra en les dones de la Batalla de l’Ebre