3Cat programa una nova sèrie amb participació ebrenca

Es tracta d’una nova sèrie documental anomenada “Històries de la primària”.


La sèrie documental del 3Cat s’estrena amb un capítol dedicat a l’atenció rural. En aquest primer capítol hi apareixeran, entre d’altres, els consultoris locals de Vinebre i de la Torre de l’Espanyol.


​‘Històries de la primària’ és la nova sèrie documental que retrata des de dins l’assistència primària a Catalunya. S’estrenarà a TV3 i a la plataforma 3Cat el dijous 18 de gener a les 22.45 hores. Consta de 6 capítols, en què hi apareixeran una cinquantena de professionals, rodats en 15 CAP de tot el territori i també en alguns domicilis. La sèrie documental és una iniciativa del Departament de Salut per posar
en valor la tasca de l’Atenció Primària i els seus professionals arreu de Catalunya.

En aquest primer episodi es podrà veure reflectida l’activitat dels professionals de CAP rurals, amb els reptes que això comporta pel que fa a la dispersió territorial però també amb els beneficis d’una atenció més personalitzada i amb més temps per a cada persona atesa. Així doncs, aquesta nit es podran veure els professionals i les persones ateses dels consultoris locals de Vinebre i de la Torre de l’Espanyol, a la Ribera d’Ebre. A més a més, també hi apareixen el Consultori local de Balsareny i el CAP Navàs, a la comarca del Bages, i l’Àrea Bàsica de Salut Pallars Sobirà.

La sèrie documental, dirigida per Pol Izquierdo, es va presentar el passat dimecres 10 de gener al Teatre Nacional de Catalunya amb prop d’un miler de professionals de l’Atenció Primària a Catalunya, i es tracta d’una producció de 3Cat amb la col·laboració d’Incís Films i el suport del Departament de Salut. ‘Històries de la Primària’ s’ha rodat a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Sant Cugat del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Navàs, Balsareny, Sort, Bretui, Montardit de Dalt, Vinebre, la Torre de l’Espanyol, Lloret de Mar, Girona, Santa Coloma de Farners i Lleida.

Anterior
La façana fluvial d’Amposta lluirà una obra d’Anaisa Franco
Següent
Els sabors de l’oli