Tivissa es prepara per a la Trobada Internacional Grup Cavall Bernat

Explora l’Escalada, Aventura, la Cultura i coneix els escaladors que són nomenats “Membres d’Honor” per la seva aportació a la nostra activitat internacional a Tivissa els 18 i 19 de Novembre.

Els dies 18 i 19 de novembre, Tivissa es convertirà en el destí ideal per als amants de l’escalada, l’aventura i la cultura. Durant aquest cap de setmana, els participants tindran l’oportunitat de conèixer l’impressionant territori de Tivissa a través de quatre emocionants excursions, vies ferrades i escalada en les seves espectaculars parets naturals. A més, l’esdeveniment comptarà amb la destacada presència de Narciso de Dios i Denis Orubko, els quals compartiran la seua passió per la muntanya a través de projeccions de pel·lícules i la presentació dels seus llibres.

Detalls de l’esdeveniment

Dates: 18 i 19 de novembre de 2023

Ubicació: Tivissa, Tarragona, Espanya

Programació:

Dissabte, 18 de novembre:

Excursions de vies ferrades i escalada per als amants de l’aventura.

Emotiva imposició de medalles als nous cavallistes que han demostrat la seva dedicació i destresa en l’equitació.

Reconeixement als nous membres d’ Honor:

  • Joan Solé i Rovirosa,
  • Toni Galvan i González,
  • Marisol Sánchez Rabanal
  • Alfons Valls i Rovira,

Tots per la seva destacada contribució a la comunitat alpinística.

La presència de Narciso de Dios, qui oferirà una projecció de la seva pel·lícula i compartirà les seves perspectives sobre els seus llibres publicats.

Diumenge, 19 de novembre

Continuació de les emocionants activitats d’ escalada i vies ferrades en l’ impressionant entorn natural de Tivissa.

Presentació de Denis Orubko, qui oferirà una projecció de la seva pel·lícula i compartirà la seva experiència a través de la presentació del seu llibre.

Reconeixement a nous membres d’ Honor:

Lluís Ràfols i Pujol

Josep Riba i Parellada, per la seva contribució excepcional a la comunitat alpinística en general i l’escalada en particular.

Aquest esdeveniment és una oportunitat única per explorar la bellesa natural de Tivissa i submergir-se en la cultura i la passió per la muntanya.

La presència Denis Orubko garanteix un cap de setmana ple d’inspiració i aprenentatge que també presentarà els seus llibres.

Sobre Tivissa

Tivissa és coneguda pel seu entorn natural espectacular i la seva rica herència cultural. Aquest esdeveniment busca destacar tant la bellesa de la natura com la importància de la comunitat local.

A més, no podem oblidar que Tivissa és terreny d’aventura, bressol de senders GR, grans serralades, crestalls i roca, una delícia per als senderistes, corredors i escaladors. Una de les experiències més divertides per descobrir racons impactants són les vies ferrades, camins equipats per pujar per les parets de roca amb seguretat.

Les vies ferrades de Tivissa, fa més de 10 anys que estan construïdes. Aquestes tenen diferents graus de dificultat, pensades per poder iniciar-se en aquesta tècnica i per als experts poder combinar totes les vies i passar una jornada inoblidable.

Acompanyem-nos a Tivissa el 18 i 19 de novembre per a una emocionant aventura a l’aire lliure i escalada i cultura, de la mà de Narciso de Dios i Denis Orubko.

Anterior
La nova edició del Femme in Arts a Lo Pati
Següent
El Palau Oliver de Boteller acull l’exposició itinerant ‘Los pobles dels rius’