Obertes les inscripcions de Buda & Bike, l’Illa de Buda a cop de pedal!

L’Illa de Buda és una illa fluvial situada a l’extrem oriental del delta de l’Ebre. Bona part de l’illa de Buda, juntament amb el riu Migjorn, formen la zona humida de l’illa. Es tracta d’un espai protegit, d’unes 1.100 hectàrees, de les quals 250 són arrossars i les més de 800 hectàrees restants, tenen canyissars, jonqueres, salicornars i llacunes litorals, creant així una diversitat d’ambients que permet afirmar que l’Illa de Buda és una de les zones de major interès natural del delta de l’Ebre.

A nivell d’administració l’illa de Buda pertany a Sant Jaume d’Enveja, qui organitza es cuida de la seva protecció i salvaguarda el pas de les persones per a usos recreatius i turístics, excepte en unes quantes dates al llarg de l’any, a l’estiu, que hi organitza una bicicletada popular que la recorre de Dalt a Baix en només unes hores.

Les properes dates estan per aquesta visita, anomenada Buda & Bike, L’illa de buda a cop de pedal, seran els propers 15 i 16 de juliol, el 5, 6, 19 i 20 d’agost i el primer cap de setmana del mes de setembre, els dies 2 i 3.

Es tracta d’una visita guiada amb bicicleta per l’illa de Buda, que s’iniciarà a les 9 del matí des de la Finca del Violí. També es farà una degustació de productes típics del Delta, amenitzada per cançons d’era i jotes.

El preu de l’activitat és de 25€ per persona, el 20% dels quals es destinarà a millores de protecció de l’Illa de Buda. Les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes.

Per a més informació et pots dirigir a l’Oficina de Turisme de Sant Jaume d’Enveja.

Anterior
El Castell de Miravet, La Roca dels Moros, la Cartoixa d’Escaladei, la Vall de Boí i Sant Pere de Rodes incorporaran realitat virtual
Següent
La Festa de la Plantada de l’Arròs, una forma didàctica de tornar al passat