Les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani a l’Ametlla de Mar es celebraran del 29 d’abril al 15 de maig

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són la mostra dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes que els restauradors tenen a les seves cartes.

Al llarg d’aquestes jornades la protagonista serà, per una banda, un gran producte: la tonyina roja, i per l’altra, els cuiners de l’Ametlla de Mar que, amb les seves tècniques tradicionals o innovadores, delectaran el públic amb els diferents menús i propostes que presentaran en aquesta cita imperdible.

En la setmana gastronòmica de la Tonyina roja, a fi de celebrar, donar a conèixer i gaudir d’aquest peix del Mediterrani, presenta un programa que, dirigit a professionals i al públic en general, converteix l’Ametlla de Mar en una gran festa on tots, dels més grans als més petits, podran viure el singular univers de la tonyina roja en un entorn on coincideixen gastronomia, mar, aventura, festa, jocs, degustacions, mercat de productes, curses, menús exclusius amb la tonyina roja als millors restaurants de l’Ametlla de Mar.

Uns dies al voltant d’un dels millors productes gastronòmics del món, la tonyina roja, que a hores d’ara s’ha convertit en un imprescindible a qualsevol carta que es preui, i que a més, té un ampli reconeixement a nivell mundial.

Al llarg d’aquests dies, entre el 29 d’abril i el 15 de maig, l’Ametlla de Mar serà l’epicentre d’interès per tastar la tonyina roja cuinada de molt diverses maneres.

Troba tota la informació de les jornades, el programa d’actes, els restaurants i els menús seguint aquests enllaços (Actes, Menús).

Anterior
Un dia de platja a les Terres de l’Ebre
Següent
El cargol poma es considera erradicat al tram de l’Ebre de Miravet i controlat en el tram fins a Tortosa