L’Ametlla de Mar torna a organitzar el Mercat de Nadal al més pur estil nòrdic

S’acosta Nadal i comencen a proliferar els mercats en els quals s’exposen i venen productes típics d’aquestes festes. Des de productes alimentaris fins a decoratius, aquests mercats aporten una nota de color i de romanticisme allà on s’organitzen.

El Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar té un estil purament nòrdic. Entre els dies 6 i 11 de desembre, una vintena de casetes de fusta s’instal·laran a la zona del parc del Bon Repòs de l’Ametlla de Mar. L’espai nadalenc oferirà tota mena de productes de proximitat del teixit comercial i associatiu del municipi i alhora es duran a terme diferents activitats per grans i menuts per amenitzar la  iniciativa.

 Comerços i entitats participaran en aquesta tercera edició del Mercat que mantindrà les casetes de fusta, incorporades, per primer cop, l’any passat. Durant el Pont de la Puríssima, el municipi s’impregnarà de màgia i ambient nadalenc amb aquesta fira inspirada als mercats típics dels països europeus.

En aquesta edició, s’instal·laran les casetes de fusta al llarg de l’avinguda Batlle Josep PiJoan, però ocuparan l’estacionament dels vehicles mirant cap al parc, d’aquesta manera es comptarà amb tota la vorera i hi haurà més espai per a passejar.

Com a novetat, també es farà un sorteig entre els clients del Mercat: les persones que comprin a qualsevol dels estands entraran a un sorteig d’una cistella elaborada per productes dels diferents comerços participants.

Activitats per a tots els públics

Per tal de complementar les diferents parades, durant els dies del Mercat i al parc del Bon Repòs, s’instal·larà una carpa per tornar a donar cabuda a la mostra d’animals de granja. També s’oferiran activitats per a tots els públics, com tallers infantils, xaranga, cantada de nadales, tast de vins, contacontes, vermut electrònic o degustacions de figues i borraines.

A més, enguany es comptarà amb el Carter Reial, l’últim dia del Mercat, l’11 de desembre a les 12 h; un espectacle infantil que permetrà als més menuts  dipositar les seves cartes als Reis Mags.

La regidora de Turisme, Comerç i Civisme, Maite Boquera, apunta que serà un espai de regals, decoració, productes gastronòmics i associacions locals per promocionar el municipi dins un ambient festiu i nadalenc.

Els visitants podran trobar tota mena de productes de proximitat i km0: gastronomia, llibres, electrodomèstics, productes d’estètica, flors i arbres, objectes de regal elaborats per artesans locals, moda i complements tèxtils, joieria, entre d’altres.

Pròximament, es publicarà l’horari amb tota la programació de les activitats del Mercat.

Anterior
Prop de 80 expositors, a La 60a edició de la Fira de Mostres d’Amposta comptarà amb una vuitantena d’expositors.
Següent
El nombre d’exemplars de cargols poma extrets de l’Ebre repunta fins a 3.000 aquest any