Càmping Ampolla Playa entre els cinquanta millors d’Espanya

L’especialista en càmpings ACSI concedeix aquest any per primer cop els ACSI Awards.
Amb ni més ni menys que 50.000 vots. Actualment els ACSI Awards, són un dels premis més prestigiosos al món del càmping en l’àmbit europeu. I enguany han catalogat a Càmping
Ampolla Playa, com un dels 50 millors càmpings d’Espanya.

L’especialista en càmpings d’Europa ACSI, amb una experiència de més de 55 anys, és més que una guia de referència per a campistes. Proporcionant tota classe d’informació al turista campista, així com un ampli directori de càmpings o consells personalitzats que proporcionen els mateixos inspectors de ACSI al fer les visites personalment als càmpings. ACSI, procura oferir unes vacances agradables amb informació general, viatges organitzats o informació molt personalitzada de cada càmping. La web d’ACSI, és una de les més visitades pel sector del campisme de tot Europa.
Càmping Ampolla Playa entre els cinquanta millors càmpings d’Espanya segons ACSI
Segons declaracions d’Àlex Ema, gerent de Càmping Ampolla Playa, “aquest reconeixement ha estat gràcies a l’esforç de tot l’equip que formem part del càmping, així com dels nostres clients que són en definitiva els que han votat i valorat les nostres instal·lacions, l’atenció del nostre personal i les activitats que organitzem així com al nostre equip d’animació. Reconeixements com aquest ens encoratja encara més, a treballar millor i amb la mateixa il·lusió del primer dia”, afegeix Ema.

Els campistes trien els millors càmpings als ACSI Awards. Campistes de tot Europa han pogut emetre el vot a través dels diferents llocs web d’ACSI. Amb 60 milions de pàgines vistes anualment i amb informació de més de 9.700 càmpings. S’ha pogut votar a tots els països en diverses categories. A més, hi ha un premi per al càmping amb el nombre més gran de vots totals. El que ens dona 120 guanyadors en total ens ha explicat Ramon Van Reine, director general d’ACSI. “Guanyar un ACSI Award és la mostra que el càmping garanteix unes vacances inoblidables. Ja que, després de tot, són els mateixos campistes els que han triat”, afirma Van Reine. “Als llocs web i a les apps d’ACSI, els visitants poden veure de seguida que es tracta d’un càmping guanyador”. “Hi ha filtres addicionals i icones especials que els ho indiquen al visitant”, aclareix VanReine.
La inspectora de ACSICarine Goudesone, ha estat la persona que aquests dies ens ha visitat per fer entrega del segell que ens acredita aquest guardó.

Anterior
La Ràpita, Aprovat l’avantprojecte de Ròtula Delta.
Següent
Arrelats, joves que activem lo territori