Arriba al Museu de la Mar de l’Ebre l’exposició “Delta 4.30”

L’exposició fotogràfica “Delta 4.30″ arriba al Museu de la Mar de l’Ebre de La Ràpita. Es tracta d’una iniciativa del Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament de la Ràpita i el Museu de la Mar de l’Ebre, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

En aquest cas, Delta 4.30 mostra una sèrie d’obres de José Antonio Sartorio, naturalista, fotògraf, viatger i empresari turístic. És llicenciat en Ciències Químiques i format en diversos Màsters empresarials i de psicologia humanista. Actualment, és creador de l’espai d’art fotogràfic www.artslow.photo. En aquesta ocasió, Sartorio proposa una exposició fotogràfica que mostra l’extraordinària bellesa del delta de l’Ebre. Una exposició que enalteix la bellesa de la natura al mateix temps que mostra la fragilitat d’un entorn tan especial com és el Delta.

Imatges que parlen soles 

 

Un bàndol de flamencs ens sobrevola i ens meravella. La immersió en el món natural ens omple de màgia i de placidesa. Lo Delta és una de les actuals Reserves de la Biosfera que constitueixen el substrat de la cadena de la VIDA i un llegat que hem de cuidar.

L’exposició està dividida en quatre mòduls: “Perdre’s per trobar-se”, “Llums que encenen llums”, “El Jo més íntim” i “La força del col·lectiu”. Cadascun d’aquets mòduls està format per vuit fotografies de 50 x 60 cm, impreses en paper de molt alta qualitat, unides per un subtil fil conductor i complementades amb quatre poesies i un audiovisual.

L’exposició s’inaugurarà a la sala d’activitats temporals del museu el proper divendres 17 de febrer a les 19 h. Serà visitable fins al diumenge 30 d’abril, i l’entrada serà gratuïta.

Anterior
Comença el Carnaval a diverses poblacions de les Terres de l’Ebre
Següent
El Museu de la Terracota de La Galera