27oct(oct 27)14:2824nov(nov 24)14:282a Mostra de Teatre ‘La Perellonenca’14:28 - (novembre 24) 14:28 Població:El Perelló

Detalls de l'esdeveniment

El Col·lectiu de Teatre Totshicaben amb la col·laboració de l’Ajuntament del Perelló organitza de nou la segona mostra de teatre ‘La Perellonenca’ després de l’èxit de la primera edició i amb la clara voluntat que en siguin moltes més.
Durant l’últim cap de setmana d’octubre i de la resta del mes de novembre, un total de cinc companyies amateurs representaran les seves propostes escèniques al Cinema-Auditori Victòria del Perelló . Amb diversitat de gèneres com ara la comèdia, el drama fantàstic o fins i tot la improvisació es pretén arribar a un major nombre de públic així com donar veu a diferents vessants del món teatral.
Cal destacar en aquesta edició la presència de companyies d’arreu del territori català així com una d’Alcalá de Henares. L’obra ‘La barca sense pescador’ del Col·lectiu de Teatre Totshicaben del Perelló serà l’encarregada de tancar la mostra on a més es comptarà amb al presència de l’actor i director Jorge Culleré.
El programa d’aquesta segona mostra és el següent:
▪️ Diumenge 27 d’octubre, Siguis infidel i no miris amb qui, interpretat per la companyia de Sant Jaume d’Enveja, Tempo Teatre.
▪️ Dissabte 2 de novembre, Que IA algú? La improvisionària al rescat, vinguts del barri de la Sagrada família de Barcelona.
▪️ Dissabte 9 de novembre, Harpías, del Taller de Teatro Maru-Jas d’Alcalà de Henares de Madrid.
▪️ Dissabte 16 de novembre, Isop, de terres lleidatanes, Teatre del Talión
▪️ Diumenge 24 de novembre, La barca sense pescador, de la companyia teatral local i organitzadors de la segona mostra de teatre, Col·lectiu de Teatre Totshicaben.
Tot plegat, unes jornades on la cultura i el teatre en seran els protagonistes i l’expectació de viure les representacions en directe el fil conductor.
El preu de les entrades serà de 10€ per funció i els abonaments per tota la mostra, 35€. L’adquisició d’aquestes es podrà fer el dijous 24 i divendres 25 d’octubre de 18:30h. a 20:00h. i una hora abans de cada representació al mateix Cinema-Auditori Victòria.
El Perelló també és cultura

Més

Dia i hora

Octubre 27 (Diumenge) 14:28 - Novembre 24 (Diumenge) 14:28